Szczesliwa- nie ma za co:* Ale spodnie sa samopoczucie pewnie lepsze

Ja teraz na spacerze. Jutro jade w koncu kupic kurtke. Tesciowa dzis mila falszywa malpa.. Bo jutro ktos przyjezdza z rodziny dalszej do nich i chce zebym z malym przyszla do gory.. A ja juz mam plany na jutro.. Chce sie pichwalic wnukiem ktorego z 4 razy miala na chwile na rekach i po 3 tyg nie widuje mimo ze mieszka 10 schodow wyzej od nas.. A jest tak bo ja gowno obchodzi. Ale jak ktos przyjezdza to zawsze tak.. Juz nie pierwszy raz... I pierniczy glupoty, klamstwa.. Teksty typu: babcia cie tak kocha jestes taki sliczny, chodzimy na spacery, bawimy sie, kupilam mu to i tamto, a za moimi plecami opowiada ze np prasuje malemu, czy robi pranie, ze nim sie zajmuhe co jest konpletna bzdura.. Tak jak to ze byla z nim na spacerze. Maly ich nie poznaje. Jak by obcych zawsze widzial.. Bo sa dla niego obcy. Dziewczyny az sie we mnie gotube jak slysze te klamstwa i jakim tezeba byc bezczelnym zeby mowic tak przy mnie.. A mi jest glupio sie odezwac i robic afere.. I pozniej mam opierdo* od mojego meza ze sie czepiam znowu.. A ja tego po prostu sluchac nie moge. Wciaz slysze jak gada przez tel ile to nam juz nie dala rzeczy dla Huberta. A od kiedy sie urodzil to nie dostal od nich 1 rzeczy. Przed porodem 3 body z Tezco co po 1 praniu byly do wyrzucenia i jedne spodnie dresowe co cisnal go w brzuszek i nie zakladam. No zaponialam o 2 parach butow na 4 lata uzywanych i zniszczonych.
Juz nie wazne ze kasy maja do nieba. Moja mama tyle pieniazkow nie ma co oni, mieszka sama, duzo nie zarabia a ile juz pieknych rzeczy dala malemu mimo ze jej mowie zeby pieniedzy nie wydawala bo jej sie na cos innego przydadza. No i widuje go czesciej niz te mendy z gory.
A jak ktos przyjezdza to chce go na rece i robi z niego wystawowa zabawke:/ Za to tesc mial raz 3 min go na rekach i powiedzial ze placze i go oddal mi. Na poczatku wpadal do nas uwaga: by porobic zdj malemu bo w pracy musi pokazywac.. Nie wiem jak ja jutro przezyje te jej klamstwa i glupie gadanie.. Uff musialam sie wyzalic.
Teraz skrecam juz ze spaceru do domu bo o 17.00 leci na tvn koncert talent czy faktor- chyba tak

maly kimnal moze cos ogladne

Pogoda u nas cudowna