• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Catsun dzieki za slowa otuchy,biore sie zaraz w garsc. Jak zaczynam panikowac to tez bez umiaru. Przepraszam jak przesadzam i truje Wam dziewczyny. catsun nie wpychala chyba,bylam w lazience i jak wrocila to mowila ze ulal wiec mam nadzieje ze reka go nie wytarla. Juz lepiej nie bede wnikac bo nic nie poradze. Musze mtslec ze bedzie ok. Ja z nia nie mieszkam tylko maz chcial pojechac ale mam dosc wizyt tam

Ostatnia edycja:
Catsun i kornela123 ja mam zupełnie odwrotnie tesciow mam wspanialych pomocnych kochanych.zawsze nam pomagaja i mozemy na nich liczyc...za to moja rodzina masakra rodzice dwa razy widzieli Antka z wika to spotykaja sie jak maja czas dodam ze nie pracuja..zero wsparcia i to traktowanie mojego meza tyle lat jestesmy ze soba a rok po slubie a on ciagle mowi per pan per pan..taka ich wola.swieta spedzamy zawsze u tesciow albo oni u nas do moich rodzicow w ogole nie wpadamy mieszkaja ulice dalej..jak cos potrzebuja i dzwonia pomagamy ..ale bez wzajemnoaci.jak mialam krwawienie w 3 miesiacu ciazy i zadzwoniłam do taty czy podjedzie i mi pomoze bo slabo sie czuje to uslyszalam ze nie bo on obiad bedzie robic...na szczescie pan z taxi wszedl i mnie doslownie dzwigal.
A siostra mam tylko ja ale ona w ogole nie widziala Antka a wiki ostatni raz rok temu...mieszkalismy razem z jej chlopakiem i kiedy wyprowadzalismy sie z mieszkania wynajmowaneho oni uciekli doslownie i my musielismy za nich placic.od tej pory nie mamy kontaktu.nie musze mowic ze maz nie lubi mojej rodziny.
Spodnie i sweterek sobie kupiłam maz mi powiedzial ze sexi wygladam ha usmiałam się.

Kornela vos nieprawdopodobnego z ta teściową. Jak można rąk nie umyć do takiego malucha?? Jakas walnieta. Na pewno nie zarazila niczym młodego, ale uwazac trzeba. Ja zawsze jak ktoś przychodzi i chce wziąć dziecko na ręce to się pytam niby dziecka : a ciocia/wujek/babcia /etc rączki umyła? I wtedy się gość reflektuje. Ja często zapominalam jak przychodzilam do kolezanek, ale mi przypominały i tyle. Nawet ręce myje po zmianie pieluchy, a przed karmieniem.
Szczęśliwa dobrze ze chociaż "wżenilas" się dobrze. Rodziny się nie wybiera. Przykro mi ze twoja taka a nie inna jest. Męża też masz super skoro docenia twoje wdzięki.

Szczęśliwa takie lokalne info- od 6.10 jest tydzień rodzicielstwa bliskości i są różne warsztaty itp. Więcej info na fb stowarzyszenia Poznań w Chuście. Ja idę na masaż shantala dla niemowląt i taniec w chuście.

Dziś intensywny dzień i rekordowa przerwa w karmieniu w dzień 4h! A teraz pieką się bułeczki dyniowe:) oby noc była dobra:)

Venus a u Was nic lepiej? Kolki nadal takie silne?

Makota poprawilo się coś z karmiem czy Adaś nadal woła co 1,5h?

Witam

Kornela nie nakrecaj sie, wszystko będzie ok

Catsun wspolczuje teściowej, a musisz być jutro przy tych gościach? Nie możesz źle sie poczuć, ty czy synek?

My dziś byliśmy na zakupach, Oli trzeba było kurtkę przejściowa kupić, bo ta co miała dziwnie krótką sie zrobila, a ja sobie zimową kupiłam. Potem ikea, właściwie w niej nic nie kupiliśmy, tylko obiad zjedlismy o wróciliśmy do domu. Potem spacer. I tak.zszedł dzień cały prawie...

Pola oczywiście, że marudził, ale mnie to nie rusza, ja syfu nie lubię. Jak ma ochotę na bałagan, to niech się wyprowadzi i syfi gdzie indziej..
Kornela ja wprost pytam czy goście ręce myli. Większość nie ma nawyku ciągłego mycia rąk, więc warto zapytać, może uznają to za niekulturalne, ale nie ma to jak oswojone domowe bakterie;-) a ja mam problem z głowy.
Szczęśliwa przykro się to czyta, Bóg Ci w teściach wynagrodził:tak: Ja teściów też mam ok - mieszkamy pod jednym dachem. Nie mam na co narzekać. Jedynie na to, że teściowa jest nadopiekuńcza, co mi psuje krew, ale ogólnie są w porządku
Catsun idź się ucz, bo Ci bana założę dopóki nie zdasz;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry