reklama

Lipiec 2014

Ehhh z tą myszą to aż mnie zmroziło... ale uświadomiło, że nie każdego gonię do umycia rąk... muszę zwrócić uwagę. Sama myje często, a po zmianie pieluchy obowiązkowo, mojemu też już weszło w nawyk.

Z tą rodziną, to niestety, trzeba żyć... no i faktycznie niestety się jej nie wybiera.
U mnie natomiast, skoro daleko mieszkamy, to jak już widzą małą, to ją sobie wyrywają. Niby nie powinnam narzekać, ale każdy tirli tirli nad dzieckiem, a mi tylko gula rośnie i mi żal dziecka. I jak swoją rodzinę mogę ustawić, tak rodzina mojego niereformowalna (jego gadanie nic nie daje).
To na pewno przykre jak Was rodzina tak traktuje. Wirtualnie tulę ;-)

I grrr... mam coś na palcu... jak bym się oparzyła kilka dni temu, albo by mi odmroziło skórę, ale nic z tych rzeczy. Chyba uczulenie, bo swędzi i były krostki. Zaraz się chyba dzieciową maścią do pupy wysmaruję :-p

reklama
Jagodka- I ty przeciwko mnie:(((?

Kurde juz spiaca jestem.

Malgorzatka- Ciezko jest sie ukryc mieszkajac w tym samym domu. Pewnie wtedy wszyscy mi tu zejda... :/ Albo mezowi kaze przyjsc z malym. Ehh nie tak latwo. Gdybym oddzielnie mieszkala to bym cos wymyslila i bym po prostu nie przyjechala

Pola- :*

Ostatnia edycja:
Jeeeest Udało się kurna a już straciłam nadzieję. Dziecka młodszego nie wykąpałam dziś bo siedziałam nad tortem ale opłacało się jupi :D

Fote jutro za dnia zrobię :)

Dobranoc dziewczyny

Bellina oj to tirlanie nad bobasemnoe też do szału doprowadza. Moja mamę nauczyłam, ze do moich dzieci mówi się normalnie, ale teściowa do tej pory piesci się, do Oli nawet gada typu " a umylkas lonczusie?" , wrrrr

Dziewczyny dziekuje za słowa wsparcia kochane jestescie.ja sie już z moja rodzina oswoilam ale swoje wyplakalam .i tak jak piszecie dobrze ze mam super tesciow he.
Catsun czego ty sie uczysz?:)
Undomiel dzieki za info moze sie wybiore wydaje mi sie ze bedzie ciekawie.
Meza mam wspanialego wiadomo czasem mnie irytuje i ja go normalka ale szukalismy sie nawet mamy podobne imiona Daria i Darek ha.
Ogladamy twoja twarz brzmi znajomo smieszny jest ten program.
Elifit dobranocka u nas tez bez kapieli mlody po wyjsciu na zakupy spi od 18.30 przebudzil sie o 22 na jedzenie ale tak mało jadl krotko i poszedl nyny..a pierdzi masakrycznie a jak smierdzi...jutro bedzie 6 dzien bez kupy i mam ochote pojsc do lekarza naszego i mu jeb....w łeb z ta jego diagnoza skaza bialkowa..fajnie bo po kroplach nie ma kolek ale kuz..w....a .. nie robi kupy a niby powinien zrobic...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry