reklama

Lipiec 2014

Kum no to ja czekam i czekam na kupcie małego jutro jest 7 dzien to dam mi czas jeszcze..swoja droga jak dzieci tak raz na tydzien kupkają szok
Mamo bobasa nie mogę nabiału jesc poki co ale jak juz bede mogla to przyjade, ale to jedna blaszka tylko for me :-):szok:
A my dzisiaj zostaliśmy zaproszeni na obiadek do tesciow i się zastanawiamy jak sie zebrac bo lenia mamy strasznego ha.nawet śniadanka nie było :-)

reklama
Spaliśmy do 9:-D Tak to ja mogę codziennie:tak:
Catsun u mnie taki okres to norma, dwa dni leje się ze mnie jak z kranu:baffled:
Szczęśliwa gratuluję nawału;-)
Elifit buziaki dla Areczka
My już po śniadanku, Adaś leży i gada do siebie:tak: Zaraz wstawiam zupę. Plan na dziś, to zrobić obiad, uprasować coś:sorry2: odkurzyć i na jakieś zakupy wyskoczyć

Elifit sto lat szczesliwego życia dla Aru i zdrowia, udanej imprezy. Szczęśliwa gratulacje pelnych piersi.
Cat ja się czujesz? mniejsze masz krwawienie?
Maz zabral się za malowanie kl schodowej. wykończenia nie mogl zrobić bo czasu nie miał od 4 miesięcy. Zola w łóżeczku wywija, a mi nawet z lozka nie chce się wstawać.

A moj Hubi dzis pierwszy raz ubral buciki:)
ImageUploadedByForum BabyBoom1411898428.067118.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411898428.067118.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411898428.067118.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 56
Elifit, ogromne buziaczki dla Arusia :)

Ja wczoraj pojechałam do galerii z mamą. Kupiłam Mani buty, bo chciała mieć takie same jak moja siostra. Jakaś Violetta teraz na czasie jest i buty z takiej kolekcji sobie wymyśliły. Ale przy okazji ja buty sobie też kupiłam, takie na jesień, botki. A co! Ja też mogę :D

Ja muszę kupić kurtkę i buty na zimę..:baffled: Ale poczekam jeszcze ze dwa tygodnie, a z bytami pewnie jeszcze dłużej.. Też głodna jestem, rosołek wsunęłam, mielone się pieką, buraczki gotowe. Chałupa odkurzona. Po obiedzie idę na spacer z Adasiem, bo w domu co zaśnie, to go Klaudia budzi:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry