reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam,
Ciezki dzien mialam:/ sprzatanie, zakupy(a ikea moze czlowieka wykonczyc:/) nie mialam czasu dzis usiasc:/ teraz Laura widze robi powtorke poprzedniej nocy i budzi sie co 1-1,5godz:/ nadrobilam Was ale co komu to nie pamietam:/

Jagodka, moj maz mnie tez dzis wkurzal na kazdym kroku.. Denerwuje mnie to ze musze mu tlumaczyc jak malemu dziecku.. Idz tam i zrob to.. No kurde, wszystko na mojej glowie://

Lilla, lampka malpa Laury:) jako ze nie mam dostepu do zamknietego i nie wiem co maz nabroil to moge tylko zyczyc spokojnej nocy i grzecznego meza:* jak cos to kopnij go w rowek:P :)

Kornela, stalo sie i nic juz nie zmienisz tym panikowaniem. Zamiast zakladac od razu czarne scenariusze, mysl pozytywnie, ze nic malemu nie jest!

Catsun, wspolczuje tesciow:/ wiem jakie to moze byc irytujace:/ zycze wytrwalosci przy wizycie gosci:*

Co do tesciowych, ja mam dobrze, bo jest daleko.. Ale tez potrafi wkurzac, ma dar widzenia:P tzn nie widzi Laury ale przez telefon potrafi konsultowac z mezem co jej jest:/ na co chora, jak ja leczyc, itd.. Masakra, a on glupi jej wierzy i potem lazi i mowi ze moze faktycznie cos jej jest.. Poza tym odkad Laura sie urodzila zwiekszyla sie ilosc telefonow do nas:/ do mnie jak dzwoni to czesto udsje ze nie slyszalam telefonu, sorry nie zamierzsm sluchac tych glupot.. a za kazdym razem pyta go jak jest mala ubrana.. I zawsze jest, ze za lekko, ze zmarznie.. Pfff... Moja tesciowa chora jest, wiec jednym uchem wpuszczam co mowi drugim wypuszczam.. W ogole rodzina meza jest irytujaca, ale to inna bajka, z mojej rodziny., hm, to tez ciezki temat, mam dwoch braci, tez mieszkaja w Stkhlmie.. Ale kontakt z jednym to zerowy choc mieszkamy 5 min od siebie a z drugim od swieta..

I dalej nie pamietam co jeszcze..
Zrobilam dzis sernik, znow.. Bo tydzien temu tez byl, ale ja serniki moge jesc tonami:)

Spokojnej nocy zycze:* Sobie tez:)

Ostatnia edycja:
Lilla, Szczesliwa- Na co jak nie na studia:P :((

Ja dzis pobudka o 6.00:( Krew leci.. Boli brzuch:(( masakra. Ciekawe ile bedzie trwal ten okres.. Wczoraj mialam taka gesta krew:( jak siusialam to caly kibel czerwony.. Nie wspomne o szybkich wymianach podpasek.. I mialam wczoraj duzo skrzepow.. Nie wiem co to moze oznaczac:/ ?
A tu trzeba sie zajmowac dzieckiem, uczyc.. W pon egzaminy a tu jak na zlosc pierwszy okres...

Mamo bobasa- co do tesciow to zacisne zeby i tyle. Planuje wejsc tam na nax 10/15 min.. Ale znajac mnie moze byc tak ze jak sie wkurze to cos strasznego jej odp przy wszystkich...

Milego dnia wspaniale mamuski:)

Ostatnia edycja:
Hello hot mamusie he :)
Mały własnie obudził sie na jedzonko a ja mam mega nawał pokarmu yeeeeeeee :)
Catsun to pilnie się ucz :)ja zastanawiałam się czy zrobic dodatkowe studia i wyuczyc sie na nauczyciela,ale nie wiem czy byłabym w stanie uczyc filozofii bo to skonczyłam he
Dzisiaj zapowiada sie piekny dzien ..sloneczko swieci a mały zadowolony..te purty takie smiwrdzące są ...masakra ..
Mamo bobasa wpadam na sernik he pycha też uwielbiam sernik :)
Catsun kochana wspolczuje tobie z tym okreswm mam taki od 16 lat i myślałam że po pierwszej ciązy przejdzie,ale nie...ciekawe jak po drugiej będzie.
Jagodka z mężami zazwyczaj jest tak że denerwuja nas w najmniej odpowiednim momencie .
Mały przysypia może jeszcze pośpimy w koncu jest niedziela.:-)

Dzien dobry,
Pierwsza pobudka od 3ej.. Jest dobrze:)

Szczesliwa, zapraszam serdecznie:) gratuluje nawalu:D

Catsun, wspolczuje tego okresu, ze akurat teraz musial przyjsc przed egzaminem:/ mialam identycznie jak Ty, cala woda w sedesie czerwona, lecialo ze mnie jak by ktos kran odkrecil:/ ale taki najmocniejszy mialam przez pierwsze dwa dni, moze i u Ciebie dzis zlagodnieje.
Ale jak cos Ciebie niepokoi w tym okresie, to moze wybierz sie na IP, mnie moja polozna mowila ze jak trzeba wymienic podpaske w ciagu godziny to zeby jechac do szpitala.

Maz na rybach,mala usnela znow, wiec i ja ide jeszcze pochrapac. :D

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Moje dzieci zakatarzone :( od rana inhalacje i maść majerankowa.
A dziś impreza urodzinowa. Mój synek o 13.47 kończy 3 lata :D

Ten dzień ma podwójne znaczenie. Rok temu bralismy ślub kościelny :) ale czas szybko leci. Zaraz po ślubie zaszłam w ciążę z Zuzią :)

reklama
ja się również witam niedzielnie :)

szczęsliwa - mój też takie zapachowe bąki ostatnio puszczał - co chwilę zaglądałam bo myslałam że coś usadził. 8dni nie było kupy. po 2-3dniach bąków pojawiło sie meeega kupa wczoraj... musiałam go pod kranem umyć... od pasa do pasa... :)
ja się również witam niedzielnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry