reklama

Lipiec 2014

reklama
Pycha soczewica ale znowu ja sie zaparłam i jem wszystko gotowane albo robie w piekarniku i owoce i warzywa bez nabiału..i zobaczymy czy mały nadal bedzie robic zielone kupy...mysle ze jak sie zrobi chlodniej to zrobie zupe ziemniaczana...
Dziewczyny ide sie myc i spac to kolorowych snow wszystkim zycze :)

Szczęśliwa i jak Ci idzie dietowanie? Trochę ciężko, nie? :hmm: Fajnie że jakieś owoce możesz jeść..u mnie padaka po bananie zielone kupki, po jabłku kleksy i wzdęcia..nie wiem co ja mam jeść z owoców, żeby było dobrze. :no:

Jagódka a owoce leśne? Np jagódki ;)

Soczewice jadłam i nic nie było ale kapucha to ma najwięcej tych składników wzdymających.

Cały dzień migrenę miałam. Lepiej mi było po kąpieli :)

Ja też życzę kolorowych snów.

Żyję ale co to za życie. Gardło zawalone, chrypka okropna, katar nieziemski. Na szczęście Melka już ani nie kicha ani nie kaszle - widać u niej szybciej wszystko się wyleczyło. Ja co roku mam takie problemy ale w styczniu!! dopiero a nie we wrześniu! Ech, idę spać. Kąpiel, paracetamol i do łóżka nim się obudzi moja klientka.

Dziewczyny obyscie szybko wyszły z diet, malutkie stworki nie mialy zielonych kup(ow) ani kolek, wzdęć i piardów. Miska dużo zdrowia.
Elifit dzieci maja katar non stop z tego co zauważyłam u koleżanek wiec nie miej wyrzutów.
kurtki zimowe, buty mam, więc nie kupuje.
glowa mnie boli. dobranoc

hej hej

my dziś na basenie bylismy, młodzieży się podobało i starszej i młodszej :) tym razem bez płaczu było, za tydzień chyba nurkowanie :D

buty na zimę muszę też sobie kupić, Oli też...w zeszłym roku w outlecie ecco kupiłam jej śniegowce za jakoś 180zł, a w tym roku po 260 i wyżej! masakra. i kurtkę na zimę muszę jej kupić, kombinezon ma z zeszłego roku. i Zuzi kombinezon lub kurtkę, pewnie kurtkę raczej

Elifit sto lat dla Aru, tort widziałam na fb - super!

sernik lubię, podeślijcie mi!

Darunia- Zakupy zawzze na tak. Ja wlasnie zajechalam do galerii W Katowicach i ide kupic kurtke.. Obym cos znalazla..

Catsun w której galerii byłaś? Miałam dzisiaj jeszcze jechać, ale brakło nam sił i czasu. Byłaś może już w tej nowej przy dworcu?

Widzę, że na tapecie zakupy...też musze kupić buty i płaszczyk, ale jakoś brak mi inspiracji i ostatnio nic mi się nie podoba...

reklama
Hej :)

Jakaś awaria była, że nie ma postów od wczoraj?

Moje dziecko dziś ładnie spało, pobiła swój rekord i przespała 6h (a gdybym ja nie wstała do kibelka, to pewnie i dłużej by spała), potem po 3h się znów obudziła. I co robi teraz? Właśnie zasnęła ;-) więc ja też będę dosypiać :tak:

Hmmm... ja muszę kupić kozaki, już widziałam są po sklepach. Tylko ja nie lubię czarnych, a brązowe do szarej kurtki mi nie pasują i pewnie zaś będę szukać ciemno-szarych. Kurtkę kupiłam w zeszłym roku i była taka zima, że było mi w niej za ciepło i chodziłam w starej, spranej czyt. cieńszej.
Małej kupiłam kombinezon już na alle, ale ciekawa jestem czy mi starczy do końca zimy, bo rośnie to to jak na drożdżach ostatnio.

Małgorzatka szybko chodzicie na basen z Zusią. Fajnie :tak: U nas zajęcia są dla dzieci po 3 miesiącu. Ale ja się chyba z małą wybiorę dopiero na wiosnę. Z resztą jeszcze zobaczę, ale na wiosnę najpóźniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry