Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobnie jak u Belliny. Nakarmiłam na noc i usnął. Ja poszłam spać o 23. O 3:18 ( po 6,5h od zaśnięcia Adasia) obudził mnie... potworny ból cycków. A Adaś śpi w najlepsze. Stwierdziłam, że nie dam rady dłużej i go wzięłam do jedzenia. Po jednym miał już dosyć, a drugim dalej gwoździe mogłam wbijać
Więc w pół do 4 zamiast spać dawaj pod dojarkę.. Aż mi mąż smsa wysłał rano, że jest w szoku, bo chyba dopiero po 3 karmiłam
a ostatnio jem jagody i maliny oraz winogrono ale to rodzynkowe bez pestek.i odstawiłam ryż i jem kasze zeby sie wykupkał..a on nic..purty puszcza takie ze czasem maska tlen.jest potrzebna 
strasznie tego nie lubię! Chrzciny... U mnie ciężki temat. Chyba się z moim nie dogadamy odnośnie chrzestnych. A chciałam mieć chrzciny za sobą. Eh.
kurtkę zimową mam więc nie muszę kupować. W sobotę kupiłam płaszczyk jesienny. Buty na zimę obowiązkowo kupić muszę. Może nawet razem się na zakupy wybierzemy? ;-)