Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to było? ciepłe okłady, masaż, przystawianie? Ale nie widzę, żeby cały kanalik zapchany bo nie ma białego czopka.
Makota od dziś masz pseudo AntoniniaA tak serio to dobrze, że się znalazło..

Makota ja też miałam cyrk z becikowym ciekawe czy jeszcze jakiś problemów nie będzie.
/QUOTE]
ja potrzebowałam inne zaświadczenie z pracyw poniedziałek im to podrzucę i niech sobie tyłek podetrą ;-)
czytam i czytam, i z tego co pamiętam to: o szczepieniach, o NOP o krzyku mozgowym dowiedziałam się dopiero z forum i tylko się denerwowalam. moglam nie czytac ale juz za późno bylo.
ja wiedziałam, że są skutki uboczne (czasami opłakane) ale o żadnych NOPach nie wiedziałamna forum wymieniamy opinie, a kto jak szczepi i czy szczepi to już inna kwestia. my szczepimy 5 w 1. po 1 szczepieniu Adaś miał się dobrze. Teściowa bardziej się o niego martwiła niż ja.
Mam kuleczkę w lewej piersi...jak to było? ciepłe okłady, masaż, przystawianie? Ale nie widzę, żeby cały kanalik zapchany bo nie ma białego czopka.
ja bym wzięła ciepły prysznic i próbowała to rozmasować, a później przystawianie. mi się taka kulka robi jak Adaś na dużo pije z jednej piersi (Dziwne dość)
my byliśmy dziś u chirurga - jąderko zeszło!
jutro mam wychodne
dobrego wieczoru dziewczyny!