reklama

Lipiec 2014

reklama
Zjadłabym naleśnika ale nie mogę...mam nabiał odatawić..azczerze wątpie ze to skaza białkowa..ale zobacze jak to będzie wyglądać za tydzień.
Zrobilam masaż..meliska i dupa zeroooo mozna sie zalamac no ale czekam czy najdzie pokarm czy mnie olał
Lilly my jak jest drobna to powinno byc dobrze.
Pediatra mowil ze mam pieluszkowac Antka to też musialam mu dwie pieluchy tetrowe włożyc ha jak jest duży :)

o tak, z tym piciem słuszna uwaga, ja czasem na siłę w siebie wlewam.

Mam kuleczkę w lewej piersi... :baffled: jak to było? ciepłe okłady, masaż, przystawianie? Ale nie widzę, żeby cały kanalik zapchany bo nie ma białego czopka.

byłam na usg i profilaktycznie mam pieluszkowac ....:)
jagódka ja piję bardzo dużo...może za bardzo się stresowałam pierdołami..zrobię kolejny masaż
czy ktoś mi powie jak wkleić suwaczek ?:sorry2:
miałam napisać ortopeda a nie pediatra,,, ha :)

dzien cudow. moje dziecko zasnelo dzisiaj drugi raz NIE NA RĘKU. Najpierw kolo 14 na spacerze w wózku zasnela, a teraz w łóżeczku.
Na laktacje dużo wody pic trzeba. ja tez zapominam o piciu. jem. dobrze, ale pije malo. dobrze ze chociaż o tej herbatce pamiętam.

Makota od dziś masz pseudo Antoninia:-D A tak serio to dobrze, że się znalazło..

co lepsze, jak otworzył księgę zapowiedzi i ujrzał nasze papiery powiedział: DZIĘKI CI PANIE! a póżniej ALLELUJA :-D

Makota ja też miałam cyrk z becikowym ciekawe czy jeszcze jakiś problemów nie będzie.
/QUOTE]

ja potrzebowałam inne zaświadczenie z pracy :angry: w poniedziałek im to podrzucę i niech sobie tyłek podetrą ;-)

czytam i czytam, i z tego co pamiętam to: o szczepieniach, o NOP o krzyku mozgowym dowiedziałam się dopiero z forum i tylko się denerwowalam. moglam nie czytac ale juz za późno bylo.

ja wiedziałam, że są skutki uboczne (czasami opłakane) ale o żadnych NOPach nie wiedziałam :no: na forum wymieniamy opinie, a kto jak szczepi i czy szczepi to już inna kwestia. my szczepimy 5 w 1. po 1 szczepieniu Adaś miał się dobrze. Teściowa bardziej się o niego martwiła niż ja.

Mam kuleczkę w lewej piersi... :baffled: jak to było? ciepłe okłady, masaż, przystawianie? Ale nie widzę, żeby cały kanalik zapchany bo nie ma białego czopka.

ja bym wzięła ciepły prysznic i próbowała to rozmasować, a później przystawianie. mi się taka kulka robi jak Adaś na dużo pije z jednej piersi (Dziwne dość)

my byliśmy dziś u chirurga - jąderko zeszło! :-D

jutro mam wychodne :-D

dobrego wieczoru dziewczyny!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry