reklama

Lipiec 2014

Dziękuję dziewczyny :*
Torcik gruszkowy już spałaszowałam (nie sądziłam, że gruszkowy jest taaaki dobry :-)) likier krówkowy czeka, mąż teraz Natalkę usypia, za chwilę Mateusz pójdzie spać i będziemy świętować :-D;-)

Makota czasami sprzątam wtedy, ale częściej uciekam na kąpiel do łazienki - niestety wiek już nie ten i kręgosłup daje o sobie znać ;-)

Hobbit od tygodnia jesteśmy już tylko na mm - nic, kompletnie nic już nie dało się z tych moich cyców wycisnąć :-(

Też muszę zapasy zrobić - niech tylko dziadek posprząta na ogródku ;-)

reklama
Haust za dobrze masz...;-)teraz mi się taka ochota zrobiła na martini pychaaaaa

Kochane życzę wam spokojnej nocki i pozytywnego nastawienia na cały weekend :) ja lecę malować w końcu te paznokcie i pójdę wcześniej spać bo Antek już od godziny śpi to pewnie się obudzi około 1 :) miłego :)

Ostatnia edycja:
Ja tak ostatnio objadam sie slodyczami, ze szok! Ale taki torcik gruszkowy to bym wchlonela.. Slinka mi leci:/
Zazdraszczam Haust:)
Moje urodziny juz byly- 1 wrzesnia:/ teraz na tort trzeba czekac na meza urodziny- w listopadzie.

Mala juz wykapana, nie bede pisac ze spi:P
Ja lece polezec w wannie.
Spokojnej nocy Wam zycze:*

Dziewczyny, bedziecie tylko gotowac dla maluchow czy tez ze sloiczka podawac? Gdzies wlasnie czytalam artykul ze te dania ze sloiczka sa nie raz zdrowsze niz te warzywa wlasnie z importu:/

Ostatnia edycja:
Hobbit a ty odciągane mleko dajesz w butli?

Tak. Ciągle walczę :-) Był plan do 3 m-ca, ale chyba dam radę dłużej, więc przesunęłam cel na 6 :-)

Ktoś coś o tych meningokokach?:-)

edit: co do rozszerzania diety... moją siostrę nawet na medycynie uczą, że słoiczki zdrowsze niż warzywa z marketu... słoiczki z ekologicznych upraw są i podlegają restrykcyjnym przepisom prawnym.

Też dzisiaj dostałam Hippa (ankieta w szpitalu) :-)

Ostatnia edycja:
ja szczepić będę meningo, Olę szczepiłam jakoś koło roku, jak do żłobka szła, teraz mi pediatra mówiła, że jak do roku to niby są trzy dawki, ale można pierwszą dać jednej firmy, a potem innej firmy drugą i na tych dwóch się kończy. nie wnikałam jeszcze, póki co pneumo i rota muszę skończyć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry