Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(poszła spać o 21) Mamo_B - jak widzisz mamy całkiem zbliżone godziny spania
a teraz znowu drzemka ale jestem w szoku bo już ponad 1h! Boję się do niej zajrzeć że się obudzi
zaglądałam 15minut temu i spała smacznie. Michalina gdzie ten Bregović?

uwielbiam jak piszesz "zaraz zaśnie" ja nigdy nie mam takiej wiary, choć faktycznie Mel zawsze "w końcu zasypia"
I kopnij swojego chłopa za wkrętarkę. Ja mojego wczoraj kopnęłam w podobnych okolicznościach - wkrętarkę zastąpiła wiertarka. Ja sobie spokojnie karmię w lekkim półmroku, było jakoś ok. 18 a ten nagle zaczął wiercić. Melka się szarpnęła i wrzask ale taki wrzask jakiego jeszcze nie słyszałam! Ja się przestraszyłam a ten ciołek wierci i wierci. Nie mogłam się do niego dokrzyczeć i schować się nie było gdzie. Musiałam dziecku uszy zasłonić i podejść do niego żeby kopnąć.
Biedne dziecko w spazmach się męczyło jeszcze długo i przy karmieniu niespokojna była. Nie dziwię się jej