• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Haha a u nas juz pobudka. malutki zasnal o 21.30 jak wczoraj i wlasnie wstal z wielkim wrzaskiem wiec pewnie znow do 2 tance:) teraz tata buja a ja szukam dla malutkiego koszulki na swieta, ogrodniczki juz zamowilam.

reklama
Ja też dopiero się kładę spać :-)

Zapomnialam wam napisać że mamy już 4 miesiące :-D

Pola u mnie też smoczek króluje. Nawet się tym nie przejmuję na razie. Będę się martwić później.

Lilla mój na szczęście ostatnio nie chrapie :-P

Kornela to u was dziś impreza na całego ;-)

Graza, Doti, Pola - no to czekamy razem na okres ;-) nie to że tęsknię za tym. O nie! Ale w sumie lepiej go mieć niż nie mieć ;-)

Witam nocnie :)
U niektórych pierwsze pobudki a ja jeszcze nie zasnelam :d tłumacze to tym ze u mnie godzina wczesniej :)

Katka fajnie ze wrocilas :) gratuluje 4 miesięcy :) ja pierwszego okresu dostalam 4 miesiące po porodzie ale jakoś dwa tyg wczesniej zeczelam mieszane karmienie wiec może dlatego. Chociaż slyszalam ze na to nie ma reguły :)
Pola może twój syn odrzuci smoczka tak jak moja jula. Czasem nawet chciałabym żeby go wzięła bo ładnie się uspokajala a teraz mamuska musi kombinowac. Swoja droga nie wiem co jej się stało z dnia na dzień smoczek bee i koniec. Sporadycznie go weźmie ale raczej dla zabawy.
Lilla mój tez czasem chrapie a ja nie cierpie tego odgłosu ( ktoś w ogóle lubi??? :))

Kurcze nie wiem co jeszcze hmmm.

Z dnia na dzień Julka tak się rwie do siadania, ze masakra. Niby mówi się żeby nie sądząc dzieci ale jak juz jest mega maruda to sadzam ja na chwile a wtedy radość nie z tej ziemi wszystkie smutki przechodzą :)

Odnośnie zakupów to ja byłam wczoraj i kupilam wielkie G... Także zazdroszcze udanych zakupow :)

Dobra trzeba się kłaść bo teraz moja kolej wstawania.

Spokojnej nocki :)

Witam nocną,

albo jestem taka śpiąca albo coś komp zwariował, patrzę na godz jest 00:50, czytam Wasze posty a tu godz. 01:20, )1:30, post limonki01:50 teraz się odświeżyło jest 00:38, okładam się odczekam 20 min i idę spać ehh i o 3 znów dzień świstaka.

ko Kolejna pobudka.
Mloda jak je to maca mnie po twarzy. Bardzo przyjemne bo ma mięciutkie ręce.

U mnie chrapiacych dwoje (mąż i pies) w różnych konfiguracjach. Nawet się przyzwyczaiłam.

Limonko jak z huraganem u ciebie? U mnie straszliwie wali deszczem po szybie.

Katka lepiej bez @ chyba że chcesz unikać ciąży z met. termalno-objawowa :P

Pola u nas zdarza się zasypiać bez smoka (z cyckiem) i przespać całą noc bez niego, ale spokojnie do 2-3 rz mogę poczekać z odstawieniem. Zolka pierwsze smoki miala okrągłe, a teraz już anatomiczne zalapala.

5:12 Koniec spania. przez godzinę walczyłam, bez skutku. w łóżeczku placz, z mama pod kocem płacz. tylko na rekach jest ok. mam nadzieje ze to przez pogodę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry