reklama

Lipiec 2014

Angelika trzymam kciuki, żeby to było to. Dobrze kojarzę, że trzydniówkę przechodzi się raz? Mielibyście z głowy.
Jejku dziewczyny, ja wysiadam przy głupich zębach, a jak sobie uświadomię ile jeszcze chorób przed nami to już się boję.
To za dużo na moje słabe nerwy. :confused:

Dzisiaj nie urządzamy dzikich harców do północy, od prawie godziny Szymek ładnie śpi i mam nadzieję, że tak zostanie do rana:rolleyes:

Mam nadzieję, że u Was też spokojniej już dzisiaj:thumbup:
Pozdrawiam z kubkiem Earl Greya, oglądając po raz enty wojnę Polsko-Ruską, życzę spokojnej nocy:)

reklama
Tusia, ja w związku z chorobami mam codziennie dylemat. Czy idąc po córkę do przedszkola, małego zostawić na mrozie, deszczu itd. ew zostawić ryczącego na kilka minut, czy zabrać do środka, do siedziby wszelkiego zła.:wściekła/y:

No i właśnie po tygodniowej przerwie zaczynamy nową infekcję. Oby tylko mały nie załapał :wściekła/y:

Mika zdrówka! Tak to właśnie z przedszkolem. :mad:

Tusiaczek oby jak najmniej tych chorób teraz. Potem jak dziecko samodzielne jest łatwiej. :)

Aru nie miał w ogóle wysypki po trzydniowce.:confused:

Zuza jeszcze nie śpi. Słucha kolysanek. A mnie znowu gardło boli.:thumbdown:
Dobranoc i spokojnej.

Ehhh te zmiany temp są wkurzajace:-S

Mika oby nic się nie rozwinęło:)

Sokoja fajnie ze małemu spasowalo na basenie :)

Angelika oby to trzydniowka była

Tusia masz rację zeby to pikuś bo chociaż wiadomo co jest, gorzej jak inne choróbsko się przyplacze :-(

My pół godziny temu wróciliśmy z urodzin, fajnie było chociaż Hanulka dokazywala. Koleżanka tyle nasxykowala ze chyba pękne ;)

Znów wieje.....

Hania śpi, starszyzna czyta z tatusiem. Zamierzam czytać książkę o ile nie padne...

Dobry wieczor!

Potwierdzam, ze brak drzemki lub slaba drzemka rzutuje na usypianie na noc ;)

Mika - to faktycznie logistyczny problem, bo niewiadomo ile zejdzie w siedzibie wszelkiego zla...

Cycki mi oszalaly :o twarde sa, gdzie ja od 3 miechow mam ustabilizowana laktacje...

Dobrej nocy ;)

Ps. Basen super sprawa. My mamy daleko do aqua parku. Na wiosne sie wybierzemy Podobaja mi sie zajecia dla maluchow i dzieci. Sama bardzo lubie plywac i nie lubie gdy dzieci boja sie wody

Ostatnia edycja:
Czyli ile osób tyle opinii:tak:

Nie idę spać bo zaraz pewnie pobudka karmieniowa będzie. A po co się stresować przerwanym snem...;-)
Do tego stres dochodzi w związku z pracą. Rok przerwy a ja czuję się jakbym miała 2 lewe ręce. Biada tym ochotnikom;-)
Żartuję...Ostatnio też tak było a po godzinie nie pamiętałam,że mnie nie było

Heh tata przyszedł to Zuza wstała.

Mika ja tam bym ci zaufała. Szkoda że daleko mieszkasz. Zyskałabys pacjentke ;)

Makota szalone cycki mówisz ;) moje tak szaleją czasem.

Agulam też lubię książki. Szkoda że mało czasu wieczorem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry