elifit
Moderatorka
§ nauczyciel na umowie zleceniu – Forum Prawne tu masz pięknie wyjaśnione kopaczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis wigor na siedzenie hehe i wiecie ze faktycznie po dłuższych chwilach czułam takie jakby obracanie maluszka , chyba go ugniatałam
i tak sie nakreciłam ze założyłam watek https://www.babyboom.pl/forum/lipie...hy-naszych-maluszkow-mamy-lipec-2014-a-69455/
Powiedzcie mi czy jeżeli się ma badania ok, stosuje się urozmaicona dietę dużo warzyw, owoców, ryb, to też jest konieczne branie witamin dodatkowo?Bo ja się nie znam totalnie, a nie chcę czytać w internecie bo dam bzdury piszą, a wy macie doświadczenie![]()
nie powinnaś wdychać oparów farbydziewczyny bedziemy malowac sypialnie myslicie ze powinnam trzymac sie z daleka czy moge pomoc? mam na mysli zapach farby czy nie zaszkodze malenstwu?
A ja co sie uciesze, że mdłości przeszły, wracają wraz z wymiotami....