reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

witam dziewczyny jak u Was pogoda bo u nas już drugi dzień piękne słoneczko świeci....super kocham słoneczko nie lubię zimy..... choć rano skrobanie szyb mnie nie ominęło...
wczoraj odebrałam wyniki testów PAPP-A nie wiele rozumiem tych medycznych terminów ale napisali że poniżej ryzyka przy chorobach to chyba dobrze
ja karmiłam 9 miesięcy a okres dostałam już po 5 miesiącach po porodzie mimo karmienia i miałam regularny pokarm szybko mi skończył a teraz piersi mam obrzmiałe (niestety) ale nic na razie nie leci...
ka.wo mam tak samo nie chce mi się jeść w ogóle jem bo wiem że muszę... mięsa tez mogłoby nie być jedynie słodyczy mi się chce
s.michalina teraz tylko relaksik dobra książka, film korzystaj bo potem wszystko będzie wyglądać inaczej...
jagódka trzymaj się zdróweczka....dobrze że jutro masz wizytę .... a ciśnieniem mogłabys się podzielić bo ja znowu mam 87/56 i u mnie to norma...

miłego dnia

reklama
hej dziewczyny.
nie udzielam się ostatnio zbyt ambitnie, bo tez się fatalnie czuję. Mdłości mnie od dwóch dni męczą, wczoraj wymioty i na koniec zakończyło się to bólem głowy, który ciągnie się do teraz.... ale widzę, że nie ja sama taka wymęczona życiem. Ale w koooopie raźniej sobie ponarzekać ;) Jedynie co, to na razie, żadne bóle brzucha mnie nie męczą.
Cycki tez mi urosły (mąż szczęśliwy ;-)) ale boją niemiłosiernie i czasami wieczorem to mam wrażenie, że mi skóra popęka.

elza widzę, że Ty taki mega ciśnieniowiec jak ja ;) za każdym razem jak mi mierzą, to się pytaja czy to normalne i czy dobrze się czuję

Angelika, nie. 90/60, 100/70 to norma u mnie. Czasem (głównie na wizycie ze stresu) skoczy do 120/80 ale to już jest max.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dziś umieram:-( Ledwo z łózka się podniosłam...od jakiegoś czasu rano bardzo boli mnie głowa, na tyle, że podnieść z łóżka się nie mogę, a jak się spionizuję to od razu wymiotuję żółcią. Dziś stwierdziłam, że pójdę do teściów po ciśnieniomierz. 140/89, puls 101. Moje normalne ciśnienie to 100/70.. Dobrze, że jutro mam wizytę:-( Łeb mi zaraz pęknie.. aż płakać się chce..
Oj to wysoki skok, koniecznie powiedz lekarzowi! Zdrówka życzę :tak:

Jagódka, dbaj o sobie. Dmuchaj chuchaj. Niech Ci ten lekarz pomoże, bo to naprawdę moze Cie wykończyć :( biedna nasza! :(

reklama
Do góry