reklama

Lipiec 2014

Cześć mamusie :)
tak piszecie i piszecie o tym kojcu, że chyba i ja się na niego skuszę :) a czy one są tylko dla kobiet w ciąży? czy może mogą później robić za rogala dla maleństwa?

oki - znalazłam, że to później jest rogalem :)

mam dziś lenia, ale takiego mega, że aż wstyd :zawstydzona/y: mąż zabrał opiekę na chorego Mateuszka, więc do niedzieli mam luz :)

Ostatnia edycja:
reklama
umówiłam się właśnie na usg połówkowe na 27 lutego, mam tylko nadzieję, że M będzie mógł wyjść z pracy i pojechać ze mną, bo niestety w weekend termin było dopiero na 15 marca...

moje dzieciątko też szaleje po obiedzie i chyba będzie słodkolubne :-D dziś na obiad miałam ryż z jogurtem malinowym i fika teraz aż miło. Po wczorajszym kurczaku takich jazd nie było :-)

reklama
mam dokładnie tak samo jak Ty. Z pobieraniem krwi, z glukozą i z kołderką ;)

ja na tę glukozę pójdę chyba do przychodni, w której na jednym piętrze jest gabinet, ubikacja i kanapy :p muszę mieć komfort psychiczny :)

ja dodatkowo biorę siostrę, żeby jakoś zabić czas i jakby mnie trzeba było szybko reanimować

ja z Olą robiłam glukozę 50 i powiem wam, że o ile wypicie było spoko, to po jakichś 10min zrobiło mi się słabo i przeleżałam ponad 30min na kozetce w gabinecie... a krew zawsze pobierają mi na leżąco :P

kurcze, ja dokładnie nie pamiętam, ale chyba miałam tą 75... a słabo i niedobrze to mi było przez godzinę. Ale pobieranie krwi to jakoś mnie tam nie rusza na szczęście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry