reklama

Lipiec 2014

dzień dobry :-)
Ile z nas jeszcze nie zna płci?

Odnośnie wózków mam po córce teutonię mistral s, ale muszę go obejrzeć czy po tylu latach się nadaje.
Byłam z niego bardzo zadowolona :-)
Mam też full ciuszków i fotelik, huśtawkę nawet podgrzewacz do chusteczek do pupy :-D
Brakuje mi tylko łóżeczka i komody.

reklama
Jagódko
nie konsultowałam bo lekarze ani słowem nie wspominali. Myslisz ze neurolog ma cos do tego????
Ps. watek zamkniety mi juz działa
:-D dziekuje no i oczywiscie fotki wklejone. Postaram sie resze nadrobic bo dużo produkujecie:-) no i reszte watkow doczytac hihi :tak:

k

wlasnie z wizyty wrocilam :)

malgorzatkar
mozesz mnie do tabelki dopisac na szczesliwy 13 lipca i chlopiec z wielkimi jajkami :D

snila mi sie ciagle dziewczynka i kazdy mowil ze dziewczynka ;) a tu prosze. moj chlopak sie tak strasznie ucieszyl :) ja tez! przynajmniej wiem kogo tam nosze :)

dzidzia rozwija sie prawidlowo :) jeszcze tylko kontrolnie na usg do innego lekarza bo takie sa przepisy unijne.

AHHH! Pelnia szczescia :) !

witam mamusie :-)

s.michalina - kurcze znam to, ja od tygodnia mam z M ciche dni, on non stop pracuje, nawet nie spyta jak się czuje ni nic, na początku ciąży był opiekuńczy itd. a teraz ma wszystko gdzieś, nie potrafi zrozumieć, że potrzebuję teraz jeszcze bardziej jego wsparcia, ciąża to dla mnie coś nowego i jestem czasem przerażona i pełna obaw.... łapię chwilowe dołki, ale tłumaczę sobie, że muszę myśleć o maluszku i nie mogę się denerwować, więc postanowiłam, że będę go kompletnie ignorować:wściekła/y: może to go ruszy i się ogarnie.

Doti - ja nadal nie znam płci, mam nadzieje, że na połówkowym maluch w końcu się ujawni:-) ale muszę jeszcze poczekać ok miesiąca na usg, myślałam, że prędzej się dowiem, chciałabym już pomału kompletować wyprawkę dla bąbelka, a tak to jeszcze się wstrzymuje, sporo osób mówi mi, że będzie chłopak, od strony mojej mamy w rodzinie rodzą się same dziewczynki, ani jednego chłopa, ja też mam siostrę, a ona córę, więc coś myślę, że też dziewczynka będzie, no ale zobaczymy :tak:

emily_emu - gratuluję synka :-D

robię dziś pierwszy w życiu sos z mięsem, ciekawe co mi wyjdzie , mam nadzieję, że będzie zjadliwy :-)

ja dzis nie mam najlepszego nastroju normalnie chodze zla jak osa i najchetniej bym zniknela bo kazdemu docinam :-( jeszcze musze do pracy jechac na 2h i normalnie radosc mnie rozpiera :angry: najwazniejsze ze na kolacje ulubiona chinszczyzna chociaz to z glowy:tak:

s.michalina tule mocno rozumiem cie bardzo dobrze kochana

laleczka dobre juz jest ok

jagodka ok skoro juz istnieje to spoko ja nie zauwazylam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry