Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam hehe ja znów zaczynam mieszcbo masz pw ode mnie nie od ArabelkiCo oznaczała ta utrata wzroku? Jakaś aura migrenowa?
Moja droga ni z tego ni z owego przychodziła w danym momencie mgła taka mocna przed oczami i nic kompletnie nic nie widziałam
przestraszyłam sie strasznie ale narazie jest ok odpukacDziekijak fajnie, jagódka i laleczka się pojawiły :-)
laleczka, no to miałas przeżycia :-( ale ciesze się, że już lepiej!
Powiem Wam ze nikomu tego nie zycze. Boje sie sama wychodzic z domu i autem jezdzic :-( ale niestety musze
. Wcinam szpinak wedle zaleceń hehe bede jak Papaj
Jagódko widze ze Ty bidulko tez z przejsciami , trzymam kciuki aby było dobrze. Elza mogę Wam coś pstryknąć jak się cieplej zrobija właśnie nie mam sesji z pierwszej ciąży i teraz bym chciała właśnie taką rodzinną z mężem i Czarkiem....

Hej
Czytam Was na bieżąco, ale weny jakoś brak:/
Dzisiaj jadę do rodziców zacząć przygotowania do sobotniej imprezki. Wątpię, że będę miała czas cokolwiek napisać
Haust kciuki za wizytę
Miłego weekendu Wam życzę!
Wiem, że to nie wątek zakupowy, ale pochwalę się, że kupiłam wózek JEDO FYN, używany ale stan idealny - przyjechał 2 dni temu i totalny zachwyt, na oponach nawet dają się zauważyć niezdarte "włoski" - fotelik, spacerówka i gondola nieruszone, bez plam.. superaśnieoszczędzone 1500 zl (nowy zestaw 2100-2300 zl)
oki...dość byczenia, ruszam pupę bo zaraz będzie mąż z córciami z przedszkola... pozdrawiam Was ciepło! i przesyłam tą moją "wiosnę"![]()
pozwolilam sobie zalozyc nowy watek abysmy wiedzialy co sie dzieje u nas, napisalam bez komentarzy wzorem innych miesiecy i mysle ze to dobry pomysl ale jak cos moderatorki chyba moga zmienic tytul jesli chcecie wpisywac kometarze tam..mama nadzieje ze czesto tam pisac nie bedziemy ale przyda sie taki wateczek![]()
Na wizycie wczoraj znów dostałam recepty na duphaston i luteinę ze słowami, że jeszcze długo je pobiorę, więc chyba Jagódka tak jak Ty będę jeszcze długo szukała "promocji" na te leki
Któraś z Was pisała, że na zatoki nie stosuje się antybiotyków i powiem, że pierwsze słyszę. Zapalenia zatok mam od dziecka i zawsze, ale to zawsze przepisywano mi tylko i wyłącznie antybiotyki tudzież jest to infekcja bakteryjna a nie wirusowa.
Gratuluję zakupu wózka. Czy ktoś jeszcze ma Jedo Fyna i może się podzielić wrażeniami?

DziekiPowiem Wam ze nikomu tego nie zycze. Boje sie sama wychodzic z domu i autem jezdzic :-( ale niestety musze
. Wcinam szpinak wedle zaleceń hehe bede jak Papaj
Jagódko widze ze Ty bidulko tez z przejsciami , trzymam kciuki aby było dobrze.
Mam nadzieję, że Ci przejdzie i będzie ok. Konsultowałaś to z neurologiem?
a dzisiaj zapraszam na obiad - tarta oczywiście ze szpinakiem 
witam,
dziś się czuję ok, ale jestem wyrodna matka... Ola załapała katar, a ja zamiast z nią siedzieć w domu, zawiozłam ją do żłobka... czuję, że dziś muszę poleżeć i poodpoczywać jeszcze, a z nią, niestety, nie da rady długo poleżeć...
S.michalina to jak wroci porozmawiaj z nim czy dotarlo do niego co robi zle..

Na co w ogóle jest ten błonnika, warto to jeść? Bo szczerze mówiąc kupiłam tylko dlatego, że jak spojrzałam na niego to pomyślałam, że świetnie nadaje się (czy na pewno?) do jogurtu naturalnego, który do tej pory piłam bez dodatków.