reklama

Lipiec 2014

Cioccolata -
Elektryczny, taki ze napisane jest ciąża, a w drugim okienku ktory to tydzien od zapłodnienia :) jeżeli jest wiecej niż trzy tygodnie to pokazuje 3+.
A jak nie jest sie w ciazy to pokazuje brak ciąży i w drugim okienku nic nie ma. :)

Tak wszystkie damy radę. Przecież mamy podwójną siłę, moc bo nosimy w sobie nasze fasolki. :)

reklama
na początku dużo takich medycznych zeczy mnie tu dziwilo a wręcz oburzalo....ze np. jak szlo się do lekarza to zamiast wypisac receptę na antybiotyk to kazali w domu otwierac okna i się dotleniać,,,pic sok z cytryny czy czosnku....a teraz się przyzwyczaiłam i czuje się tu bezpiecznie bo to w Polsce lekarze faszerują antybiotykami nawet z powodu kaszelku czy kataru....tu po prostu wykorzystuje się to co naturalne i bezpieczne....i takie podejście mam do gina...choć itak ide prywatnie hihi:) bo częściej będę miała wizyty niż raz w trymestrze:)ale to dla mojego swietego spokoju:)

Ja robiłam i testy i bete. Na pierwszych testach (tydzien temu) kreska była niewidoczna, tylko patrząc pod światło dało sie cos dostrzec. Co kilka dni powtarzam test i z przyjemnością patrzę jak druga kreseczke robi sie coraz bardziej wyraźna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry