Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i czasem się zastanawiam czy na pewno wszystko ok. A wizyta za 3 tygodnie - muszę zadzwonić i się umówić.
U mnie widać chyba już bardzo. I zaczynam się złościć na wszystkie ubrania bo ulubione bluzki podchodzą do góry, a o spodniach i spódnicach dawno mogę zapomnieć! Na szczęście zaopatrzyłam się w ciuszki ciążowe i kilka mi ich zostało jeszcze z pierwszej ciąży. Tyle, że wtedy rodziłam w zimie, a teraz będą wakacje. No i pożegnałam się już z butami na obcasie, całe szczęście mam płaskie na stanie bo inaczej musiałabym w adidasach śmigać. No cóż rośniemy 

widzę, że grono chorujących się niestety powiększa :-(Blue, Małgorzatkar, Gosia i Bartek zdrówka 
za to jak się jutro będę lepiej czuła zrobię oponki serowe 

witam wiezcornie
ja tez ostatnio mam problem z zasneiciem,meczy mnie bardzo
napiszcie kiedy sijecie arbuzy?jak?z nasion kupnych czy wlasnych suszonych?z checia wyprobuje
u mnie pranie i prasowanei non stop
gzdie ten album?z checia obejrze ,moja Olama prawie 4 latka

Kopacz fajnie, że się odzywasz! Strasznie, ciągle o czymś zapominam, a to rachunku i zapłacę, o przeglądzie samochodu zapomniałam, ostatnio się po czasie zorientowałam, że powinnam być już w drodze do przedszkola i takie tam..maskara, jestem jak babcia z AlhaimeremCzesc dziewczynki
Dawno mnie nie bylojestem w gorach i mam problemy z netem :/ u mnie dobrze.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt. Jagodka nie martw sie tym przyrostem wagi na pewno jest ok.
Tez martwi mnie brak aktywnosci szmaragd...
Basik witamy
A moj synus tak kopie ze szokaz sie brzuch rusza corsz bardziej a przeciez on taki malutki
Mialam cos jeszcze napisac ale mam skleroze ciazowa ;( tez tak macie?ze zapominacie?albo leci wam z rak?albo w ogole macie zwolnione myslenie?

Jak u Was z brzuszkami? To znaczy z ich objętością?U mnie widać chyba już bardzo. I zaczynam się złościć na wszystkie ubrania bo ulubione bluzki podchodzą do góry, a o spodniach i spódnicach dawno mogę zapomnieć! Na szczęście zaopatrzyłam się w ciuszki ciążowe i kilka mi ich zostało jeszcze z pierwszej ciąży. Tyle, że wtedy rodziłam w zimie, a teraz będą wakacje. No i pożegnałam się już z butami na obcasie, całe szczęście mam płaskie na stanie bo inaczej musiałabym w adidasach śmigać. No cóż rośniemy
![]()
Ubrania też już raczej tylko ciążowe..Leze w szpitalu :/ solidnie bolal mnie brzuch w nocy. Nospa i magnez nie dawaly rady. Dali mi przeciwbolowy, rozkurczowy i leci mi druga kroplowka. Lekarze pytaja mnie jak wymioty a nie o bole, bo sobie zygnelam po pobieraniu krwi a oni sugeruja, ze sie czyms zatrulam.
Na domiar zlego, leze na sali z dziewczyna, ktora poronila - tto jest problem natury szpitalnej...
Trzymaj się i dawaj znać jak się czujecie.Cześć Dziweczyny!
Ja nadal zakatarzona i jakbym temperaturę łapaławidzę, że grono chorujących się niestety powiększa :-(Blue, Małgorzatkar, Gosia i Bartek zdrówka
inhalator pojechał z dzieckim do dziadków, muszę nas miską z gorącą wodą usiąść
Pączków nie smażę - na 4,5m2 kuchni miałabym niezły syfza to jak się jutro będę lepiej czuła zrobię oponki serowe
Ze spaniem u mnie nienajgorzej ale to pewnie też kwestia przeziębienia, za to budzę się w nocy często przez katar![]()
więc też pączki, też je będę robić