s.michalina
Fanka BB :)
makota89 - trzymaj się dzielnie!!! i melduj się od czasu do czasu, że wszystko ok 
Szkoda, że u nas nie ma takich miejsc
Mój brzuch tez już nie do pomylenia ale pod kurtką się gubi i w sklepie nie mogę się rozpychać w kolejkach jeszcze
U mnie podobnie, pierwsza zima bez choroby... oby tak dalej
Jejku takie piękne słoneczko a ja w pracy muszę siedzieć... Wcale mi się nie chce. Porobiłabym coś w domku a tutaj trzeba umowami się zajmować. Ech.
W piątek połówkowe, zaczynam się denerwować. A zaraz po badaniu jedziemy do teściów na Podkarpacie jakieś 4-5h jazdy zależy od ruchu. Zobaczymy jak to zniosę.
U mnie brzuch też widać, nie da się pomylić, mogę spokojnie parkować na miejscach dla ciężarnych he he.
Szkoda, że u nas nie ma takich miejsc
Mój brzuch tez już nie do pomylenia ale pod kurtką się gubi i w sklepie nie mogę się rozpychać w kolejkach jeszcze
anilewe- ja póki co też na zdrowie nie narzekam, to chyba pierwsza zima bez kataru, ale tak samo odpukuje żeby nie zapeszyćdobranoc
![]()
U mnie podobnie, pierwsza zima bez choroby... oby tak dalej
Jejku takie piękne słoneczko a ja w pracy muszę siedzieć... Wcale mi się nie chce. Porobiłabym coś w domku a tutaj trzeba umowami się zajmować. Ech.
W piątek połówkowe, zaczynam się denerwować. A zaraz po badaniu jedziemy do teściów na Podkarpacie jakieś 4-5h jazdy zależy od ruchu. Zobaczymy jak to zniosę.
dobranoc

Szpital to nie jest miejsce dla małych dzieci. Po 3 dniach będziesz już w domu, pewnie Ty bardziej to przeżyjesz niż synek.