Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
slonce to jest twoja decyzja....poczytaj na necie zastanow się...a może skontaktuj z lekarzem może ci cos doradzi...napisałam ze nie kazda z dziewczyn poroniła...tylko ze takie rzeczy się zdarzają....ja dzwoniłam sama do mojej gin w Polsce i powiedziała mi ze to jest jak gra w totka...i jeżeli mam wybor to mam poczekać na wizyte w Norwegii....wiec tak robie,.... na swieta tez mielismy bilety na samolot ale je odsprzedalismy i jedziemy autem żeby nie ryzykować...nie chce straszyć czy nie wiem jakos tu zle zyczyc....tylko mowie ze czasami sa takie sytuacje......i wiem ze sa tez lekarze którzy udowadniają ze lot samolotem nie ma wpływu na ciaze......Anastazi , to ja mam bezczynnie czekać dwa miesiące ? Jestem na luteinie . Krwawienia wydaje mi sie ze są mniejsze . Czuje sie dobrze . A mój lekarz nic nie mówił żeby było takie zagrożenie . Nie wiem ...![]()
ja jak zapisywałam się wczoraj na wizyte do gin prywatnie....co prawda nie do polki ale Litwinki....ale cena SZOK.....pol sredniej krajowej w Polsce....ale staram się przeliczać bardziej na to ile godzin musze tu pracować na ta wizyte a ile w Polsce na wizyte prywatna...i praktycznie wychodzi to samo....Anulka , ja przy pierwszym poronieniu byłam w szpitalu to mi ciśnienie mierzyli i mocz i puścili do domukazali odpoczywać . Pózniej sama poszłam do polskiego za 100£ ! Mega drogo ... A skierowanie na badania dostałam ale rownież płatne ... 79£ . Ludzie w Polsce cały miesiąc żyją za te pieniądze ...