Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mój mąż od razu powiedział że nie będzie własnego dziecka w głowę pukał i że się może powstrzymać te 9 miesięcy i inne sposoby sobie znajdziemycwaniaczek
![]()
Jeszcze nie nocnikuje, u nas problemy z nawykowymi zaparciami. Czego ja nie próbowałam na te zaparcia, ostatnio słomką pije więcej piciu i staram się mu dawać kefiry i jogurty żeby rozrzedzić te masę kałową. Zobaczymy czy pomoże. Na nocnik go sadzamy na sisiu ale raz chyba się udało.
Anka strasznie mi przykro! ŚciskamNie poddawaj się kochana! Zaszłaś sama, to znaczy że zajdziesz ponownie!
Anulka jak dla mnie to niedojrzałe zachowanie typowego faceta. Zobaczysz czy poprawa będzie. Trzymam kciuki!
Jeśli chodzi o libido, to u nas jest bardzo dobrze. Ale też zauważyłam że szaleć nie można, bo coś tam kłuje po.
Podwójne mamusie, co szykujecie na Mikołaja? Ja mężowi zapowiedziałam że ma się przebrać za Świętego co by naszego pierworodnego oswoić ogólnie z ideą świąt.
wyniki obu toxoplazmozy wyszły mi dodatnio
heh w srode do gin a tak sie boje co z moim babelkiem. Masakrycznie ten tydzien sie zaczyna.
to mój na szczęście elegancko woła już, choć łatwo nie było. A z tymi zaparciami to coraz częściej słyszę jak dzieci mają problemy. Podobno jest jakiś błonniki dla dzieci i syrop ziołowy. Jeśli chcesz to moge zapytać znajomą, bo ma ten sam problem z dzieckiem.
A co do Mikołaja to my idziemy do Domu Kultury, w zeszłym roku też byliśmy i choć Mały miał rok to strasznie Mu sie podobało i nawet nie bał się Mikołaja. Zobaczymy jak w tym roku będzie. A jako prezent kupiłam grę memory z Kubusiem Puchatkiem i jakieś autko dokupię może. Nie robię dużych prezentów, większe dostaje pod choinkę.