Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jagódka.. a masz jakąś sprawdzona tabele rozmiarów staników??? ja to co stanik to inny rozmiar.. w sumie nie wiem co ja nosze własciwie ..

Nie ma czego,s takiego. Musisz się porządnie zmierzyć. Pod biustem ścisło na wydechu, w biuście normalnie bez napinania taśmy w pozycji wyprostowanej i pochyłej. Dopiero jak się zmierzysz, mogę Ci mniej więcej powiedzieć co może pasować![]()
hej dziewczyny ja też byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. ciąża potwierdzona, wiek ciąży zgodny z suwaczkiem tj 6tydz i 3 dzieńserduszka nie słyszałam ale widziałam!! maleństwo żyje, zdjęcie dołącze jutro
termin porodu przyspieszony z 16 na 12 lipca natomiast zmartwił mnie jeden fakt, lekarz wykrył u mnie torbiel na jajniku, powiem Wam że nie umiałam się cieszyć maleństwem tylko myślałam o tym torbielu.. miała któraś z Was doczynienia z torbielem? poczytałam trochę w internecie i pocieszyłam się, niektóre mamy pisały że albo im się sam wchłonął albo przeszły całą ciąża i urodziły zdrowe dzieciaczki z tym paskudem
.jagódka gdzie kupowałaś biustonosze, z aukcji czy od koleżanki? Po prostu większy rozmiar czy już jakieś specjalne? Daj znać jak wyniki i powodzenia na wizycie.
pola. ja już odstawiłam, bo to tylko stresuje. Też miałam wahania a przecież oprócz samej temp. gdyby coś się działo to będą inne obajwy.
.
, a on mi robi takie numery
i potem się stresuje całymi dniami, to chowam go do szuflady i niech czeka lepszych czasów
Czesc dziewczyny.ja troche uspokojona.na usg widzialam moja pchelke i bijace serce.ciaza mlodsza o tydzien.planowany porod pewnie ok 20.07.dostalam luteine na podtrzymanie.i skierowanie na mase badan.ale z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac kiedy mam je zrobic ;( nastepna wizyta 11.12![]()
Kupiłam przez "Balkonetkę" to taki portal związany z bra-fittingiem;-) Normalne biustonosze, tyle, że o rozmiar większe i jeden dwa rozmiary większy.
Właśnie dlatego ja też odstawiam termometr, skoro progesteron mam ponad 40, a betę powyżej 7tys, a on mi robi takie numery
i potem się stresuje całymi dniami, to chowam go do szuflady i niech czeka lepszych czasów
![]()