Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie lekarz kazal ze wzgledu na niska hemoglobine i bardzo malo zelaza.Ja odpuszczam branie witamin do 2 trymestru, wyniki zawsze mam dobre, a witaminy powodowały u mnie nasilenie wymiotów, więc bez sensu je brać.
Kochana ty jestes jesli dobrze pamietam w 9 tygodniu to logiczne ze objawy jakies ci mina.One nie trwaja wiecznie,po jakims czasie objawy mijaja i pojawiaja sie inne lub nie co nie oznacza ze z ciaza jest cos nie tak.Tlumacz sobie tak jak ja POKI NIE PLAMIE LUB KRWAWIE TO JEST OKHej dziewczynki. Mnie jak zwykle na kilka dni przed wizytą biorą obawy: że (.)(.) mniej bolą, że przestaję się czuć jak w ciąży, czy serduszko nadal bije. Wkurza mnie to, że nachodzą mnie takie myśli! Byle do 3.12 ...
Miłego dnia Wam życzę!

Kopniaka odemnie dostajesz :-),twoja dzidzia jest cala i zdrowa i nie krecaj sobie nic zlego bo nie pomozesz dzidzi .słuchaj Mar-tuśkaja czuję się tak samo jak Ty. Jedynym ciążowym objawem jaki mi pozostał są uporczywe wymioty, bo nudności stały się trochę mniej upierdliwe i co jakiś czas poboli mnie brzuch.
Brałam 2 antybiotyki (co pewnie będę powtarzać jeszcze z 1000 razy na tym forum, bo nie mogę tego przeboleć) i miałam podobne obawy, bo naczytałam się o jakiś pustych jajach płodowych, obumarłych zarodkach itp. historiach
Poszłam do gina wczoraj i okazało się, że zarodek jest ŻYWY co mnie BARDZO uspokoiło i uciszyło, ale oczywiście wkręciłam sobie 5 innych czarnych scenariuszy
z Tobą będzie podobnie, tylko niczego sobie nie wkręcaj! NIE WOLNO!!![]()
A co masz dokladnie na mysli????????Konflikt sie ma lub sie go nie ma.Ja mam konflikt i przeciwciala anty kell i poprostu musze co jakis czas badac krew na ilosc przeciwcial i czestrze kontrole u gina,czyli czeste usg.Usg doplerowskie ktore dokladnie sprawdza przeplywy krwi u dziecka i jego rozwoj i do tego usg prenatalne.dziewczyny ja wygląda opieka nad kobieta której ciaza jest narazona na konflikt serologiczny?
Biedna ,ale pamietaj takie objawy jak ty masz to dobre objawy,dziecko rosnie wiec u ciebie w organizmie takie zmany :-).Witajcie kobietki..
Mało tu pisałam ostatnio, bo znów dopadły mnie mdlosci i wypociny przed panem K..
W poniedziałek mam wizyte.. Ale od czterech dni posiłki które przyjmuje (w bardzo małych ilościach) lądują do pana K (czasami całe, czasami pół)...
(.)(.) raz bolą wiecej, raz mniej..
Mój maż chciał wczoraj mnie juz do szpitala zawozić, bo tak źle sie czułam i źle wyglądałam że się przestraszył, ale udało mi sie zasnąć.
Dziś jest lekko lepiej.. Ale znów ten posmak i znów te mdlosci. :/
Przez to wszystko zaczęłam myślec czy wszystko z dzidziom wporządku.;(
A wizyta pierwsza juz w poniedziałek..
Ale pod wielkim znakiem zapytania stoi usg.. Bo tu robią miedzy 12, a 16 tc pierwsze Usg. Ale będę nalegać na szybsze.. Bo naprawdę zaczynam sie martwić.. Plusem jest to ze w poniedziałek zrobią mi wszystkie badania.
Przepraszam. Ze tylko o sobie..
Ale humor mam do kitu, czuje sie do kitu, i boje sie panicznie. ;(
Ściskam Was mocno. !
A co do tabletek to ja narazie tylko folik.
EDIT
Anastazi :
Tu masz ciekawy artykuł
Kiedy występuje konflikt serologiczny?, Badania, CIĄŻA
Mam to samo,zazwyczaj sie klade i zmieniam pozycje i jak sobie popierdze to przechodzia mnie mecza wzdecia... masakra czasem tak boli brzuch ze nie wiem czy to dzidzia czy jelita ;/
.
.
.
.blue no ja siedze poki co do końca roku na zwolnieniu potwm nie wiem albo mi przedluza albo będę wracac do pracy co nie ukrywam nie jest mi na reke.....![]()