EWUSIA i ja juz dzis nie spie .Tak naprawde to nie spie juz od godz 5 ,teraz gdy poszlabym spac to dzieci wstaja ,wiec lipa z polozenia sie .
ANILEWE wspolczuje tego bolu, a moze wolne od pracy zawodowej sobie zrob ?? Jak teraz te bolesci ?
MALGORZATKO jak sie czujesz??????jak brzuszek ??????
LA LUNA ze tez u Ciebie te plamienia jeszcze sie pojawiaja ? 3 mam mocno kciuki, a moze plamienia sa jak bardziej pochodzisz?????/ .
POLA ja sie dzis czujesz????//
Dziewczyny ja wam powiem ze w kazdej ciazy tez mnie cos kulo i ciaglo, w tej naprawde bardzo dobrze jesli chodzii brzuch to super sie czuje,dokuczaja mi wzdecia ,ale jak sie wypierdze to przechodzi ,Znacie moze sposob na zaparcia i wzdecia ???
Zaparcia to ta woda z miodem prawda?/ a na wzdecia espumisan???czy znacie jeszcze jakies inne metody.
To ze nas ciagnie to rzecz normalna bo wszystko sie rozciaga,ja to wiem ale tez dostaje do glowy jak zabardzo boli.
Jesli chodzi i przytulaski to wlasnie ja mialam zabronione na poczatku,teraz nie wiem co na to lekarz czy mozna czy nie ,ale ja sie wlasnieboje plamien ibolipo przytulaskach wiec jak narazie sie powstrzymujemy :-).
My od wczoraj u dziadkow,mysleze niespodzianka,przyjechanie do nas niespodziewanie i na tak dlugo sie udala :-).Dzis kolo 18/19 wracamy do domu.
MILEJ NIEDZIELI