Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cześć dziewczyny :-)
minisia może jakiś okład zrób lub posmaruj czymś (czym można w ciąży niestety nie wiem :-( )
limonka tulimy mocno :*
ja dziś cała obolała jestem od tego leżenia - a to dopiero 1 dzień! ale nic - wytrzymam i to dla dobra dzidziusia

My dziś zaprosiliśmy dziadków żeby z Ola posiedzieli i jedziemy męża obkupic trochę, może i ja coś znajdę dla siebie? A wieczorkiem do sąsiadów na afterparty sylwestrowe![]()
Hej.
Jestem po usg, małe ma 9 cm. Nie dowiedziałam sie płci ale itak jestem zadowolona po wizycie. Dzidziuś pięknie się patrzył i klaskalzdjęcie wkleję na wątku wizytowym.
cześć dziewczyny :-)
minisia może jakiś okład zrób lub posmaruj czymś (czym można w ciąży niestety nie wiem :-( )
limonka tulimy mocno :*
ja dziś cała obolała jestem od tego leżenia - a to dopiero 1 dzień! ale nic - wytrzymam i to dla dobra dzidziusia
hej
Podczytywałam Was wczoraj i chyba był jakiś pechowy dzień co do bóli i złych nastrojów. Mnie od wczoraj pobolewa brzuch...Wizyta dopiero 23. 01 więc prędzej zejdę na zawał:/
Elifit gratuluje udanej wizyty!
Co dzisiaj porabiacie? My jedziemy do rodziców, ale ja jak najbardziej tryb oszczędny, bo te pobolewania mnie martwią...
My dziś zaprosiliśmy dziadków żeby z Ola posiedzieli i jedziemy męża obkupic trochę, może i ja coś znajdę dla siebie? A wieczorkiem do sąsiadów na afterparty sylwestrowe![]()
witam-ja placze co chwile ,najgorsze sa noce ,budze sie co jakis czas i mam scisniety zoladek
elifit-ciesze sie z udanych wynikow
minisia-jak noga moze masaz w cieplej wodzie pomoze a napewno nie zaszkodzi