Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy uważacie że kartę ciąży powinno się stale nosić przy sobie?
Wczoraj byłam u lekarza nq nfz, w zasadzie lekarka dziwna jakby nie do końca wiedziała co ze mna zrobić ale kompetentnie na każde pytanie odpowiadała. Toxo nie mam ale przeciwciał też brak więc muszę uważać na surowiznę.
Ale zamierzałam do cczegoś innego. Czy chodzi którąś z was do 2 lekarzy równolegle? Płacę składki dlatego chcę korzystać z "darmowych" badań np. Krew. Ale z drugiej strony znam świetnego ginekologa do którego na początku chodziłam. Nie wiem po pierwsze czy takie dublowanie ma sens? Lekarka na nfz ma niestety dosyć ubogi sprzęt w zasadzie nawet się dziwię że jeszcze się ktoś takim usg posługuje więc może nie dostrzec zmian tam w środku. Ten prywatny ginekolog ma bardzo dobry sprzęt i podejście ale znowu on pracuje w szpitalu bardzo daleko więc do niego na oddział nie mam szans. A ta lekarka nfz pracuje w przychodni przyszpitalnej. W zzasadzie mogłabym iść do tego prywatnego na konsultację ale nie mam z czym bo wyniki badań są odrazu chowane do karty w poradni i nie dostaję ich do ręki. Czy mam prawo domagać się ich ksera? Zamotałam, wiem.
Greya ,zaczełam przed wakacjami i na 188 str skończyłam,lubie książki z dreszczykiem, czasem romanse.Polecam "Dziewczyne Generała"- Pam Jenoff( dalej jest Żona Generała).
Wybór moderatorów w 100 % trafiony. Minisia ja tez nie mam dostępu do wątku zamknietego:-( pisze mi tak:[h=2]Wiadomość[/h]LALECZKA793 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: