reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

My po imprezie. Zolka prawie dzisiaj w dzień nie spała wiec wyobraźcie sobie co teraz mam za marude. wyciszam ja w chuście, warcze na meza bo on ja uspokaja zapalając światło i pytając: co to ma być? spać idź! do 8 miesięcznego dziecka? serio?

reklama
Dobry wieczór :-)

Dziś dzień u dziadków spędziliśmy - Natka czegoś się bała i dłuuuugo płakała, za to Mati szalał.

Co do krupniku to albo dodaję posiekaną świeżą miętę, a teraz robię na herbacie miętowej - w ten sposób polubiłam krupnik :-D I koniecznie z jogurtem musi być :-D

My testujemy niekapek silikonowy, a ten lovi 360 fajna rzecz, ale chyba trochę później

Lilla mój m potrafił tak mówić do 5 miesięcznej Natki - już się oduczył (oby trwale zapamiętał) ;-)

Dobranoc laseczki :-)

Lilla mój też tak mówi jak cierpliwości nie ma :p zapomniał jak przy Aru było. Ciągle mu przypominam że tak samo.

Zuza pije z butelki. Jeśli można to w ogóle nazwać piciem. Niekapka nie czai na razie

Meczacy dzien. Bartek jak widzi mnie z lyzeczka albo strzykawka to piszczy i odwraca glowe... A z ta smecta masakra w ogole nie chcial....
Dzien niby jak co dzien ale mlody jeszcze szaleje,ja mam podlogi do mycia...
Dobranoc

To teraz marudze:

Das nie spi od 22:30. Jest 1:00 :o

Zostawilam go w lozeczku na poguganie i na kontrowane darcie. W koncu sie zmeczy.

Jezeli czyjes dziecko zasypia w lozeczku to moje gratulacje :D

reklama
Do góry