reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Katko znasz sie na rzeczach medycznych? Albo inna z Was? To nie dla mnie..
Jaka jest diagnostyka przy wstrzasnieniu mozgu? Byla utrata przytomnosci, wymioty sennosc..
Domyslam sie, ze rezonans...

Okropna noc i bynajmniej nie przez dziecko. Wojtek spał od 20 do teraz, zjadł i dalej śpi a ja nie...
Tak się obzarlam wczoraj na imprezie, że prawie nie spałam. O 3 wstawalam krople zoladkowe pić. Jak już spałam to jakieś dzikie sny miałam.
To będzie ciężki dzień.

reklama
Kornela - :o o ktorej Bartek zasnal?

Gosia - M ma znajomego, ktory 100 lat temu jezdzil karetka. Moge zapytac, ale nie wiem czy bedzie w temacie :/

Adas nie spal az do 5 :/

on sie bawil, gugal, krzyczal, probowal zasnac po 100 razy, az w koncu zasnal po 5 przy suszarce. .

Mam tez pytanie o ciemnozielone fragmenty kupy. Wiem jak to brzmi, ale od kilku dni obserwuje, ze czesc Adasia kupy jest ciemnozielona lub ciemno brazowa.Nie je nic zielonego... Spotkala sie ktoras z Was z takim cudem

Czy ktoras z Was uzywa jeszcze suszarki!? ;)

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry