KasiaSierpien
Fanka BB :)
Mi kiedyś Wojtek zrobił kupę na psa jak go niosłam do kąpieli... ale to już Wam kiedyś pisałam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmn Bartek dzisiaj przybrał pozycje na czworaka i Malo nie peklam z dumy. :-) tak bieglam z konca pokoju żeby mu zrobić foto,ze prawie wyrznelam orla ...
Jak cos to zglaszam chęć uczestnictwa w zamkniętym,próbowałam eyslac wiadomość do Gosi i dupa nie idzie....
Moj tato ma 49 urodziny w piatek 13:-) znalazłam przepis na tort migdalowy i mam plan zrobić.
. Biedne te nasze dzieci, ale grunt, że uczą się na błędach ;-)

Sokoja ale on wypierdzielił się z całym fotelikiem bo właśnie był zapięty :/ Teraz go już nawet w foteliku nie mogę spuścić z oka...
Słuchajcie jak mnie mężu wkurzył... Dzień jak co dzień tata kąpie i pielęgnuje ja ogarniam zabawki i robię mleko. Idę robić butelkę, patrzę a w czajniku cała woda zużyta ( zawsze sobie wcześniej gotuję żeby potem tylko troszkę podgrzać a nie studzić wrzątku ) no i oczywiście zwróciłam uwagę, żeby jak zużywa wodę to zagotował trochę więcej żeby potem na butlę wieczorem było. Wiecie co on na to?
"Trzebabyło spojrzeć do czajnika o 17 a nie na forum siedzieć" Pffffff.....