paula_dabro
Fanka BB :)
Venicee masz rację 
a odnośnie nie zadowolonych mężów z płci to nie spotkało mnie to..ale za to teściowa która uparcie powtarza, że nie chce wnuka bo ma czterech chłopów w domu i ona wnuczkiem to się nie będzie zajmowała, tylko wnusią no i jak na złość...będzie Franek
 no i jak na złość...będzie Franek  ostatnio mi mówiła, że mam zaciskać i ściskać żeby była córeczka, mam przeczytać horoskopy itd. no i ona się modli żeby była wnusia
 ostatnio mi mówiła, że mam zaciskać i ściskać żeby była córeczka, mam przeczytać horoskopy itd. no i ona się modli żeby była wnusia  się zdziwiła
 się zdziwiła 
kiedyś już jej w nerwach powiedziałam, żeby nauczyła syna jak się robi dziewczynki jak taka jest mądra...

a odnośnie nie zadowolonych mężów z płci to nie spotkało mnie to..ale za to teściowa która uparcie powtarza, że nie chce wnuka bo ma czterech chłopów w domu i ona wnuczkiem to się nie będzie zajmowała, tylko wnusią
kiedyś już jej w nerwach powiedziałam, żeby nauczyła syna jak się robi dziewczynki jak taka jest mądra...

Ja nawet ginekologa mojego pytałam, pozwolił
 Ja nawet ginekologa mojego pytałam, pozwolił  Buhahahahaha, jesteś świetna!!!!!!!!!!!!
 Buhahahahaha, jesteś świetna!!!!!!!!!!!!  Czajnik, ale się uśmiałam - dzięki!
 Czajnik, ale się uśmiałam - dzięki! 
 To mi przyszło, rychło w czas
 To mi przyszło, rychło w czas