Julka89.89
Cudzie trwaj..
zielona no to faktycznie sporo stresu przeszłas. mi lekarz na bóle tez kazał leżeć i duzi magnezu zażywać i u mnie to pomogło bo odpukać bóle przeszły 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko 1,5kg i powoli sie martwie gdzie to idzie bo jem jakbym miala 5cio raczkiIwona, dwie córy i chłopak - pięknie! Niech już zostanie ten chłopak
Agnesdem, no rzeczywiścieWszystkie urodzą i we dwie zostaniemy na forum haha. Brzuszek mam, zwłaszcza wieczorem, a Ty?
Ruda, ale fajnie! Naprawdę! Jesteś jedynaczką? To Twoje pierwsze dziecko?
Ile przytyłyscie??????
czasami też służya jako podnośnikA propo porodu- oczywiście mężem. W końcu ja odwalam największą robotę to on niech mnie chociaż glaszcze po wlosach. Z resztą jak położona za pierwszym razem powiedziała że widać włoski na główce ( że wychodzi powoli) i spytała czy on chce zobaczyć to mimo że mówiłam mu że nie musi to zaglàdną miedzy nogi i się poplakal bo zaraz dzidzia bedzie. Ja tam bym nie chciała zagladnac.
Co do wagi to 4 + ale miałam jeszcze 4 ponad norme po Martynie.
Bo w myciu okien nie o wysiłek chodzi a o to, że za długo masz ręce nad głową.My dziś dzień pełen fochow. Wczoraj jakieś siuski do nocnika były a dziś żadnego. Cofnelysmy się czy co?
I coś mnie brzusio lekko pobolewa. Kupilam sobie myjke okienną taką jak z karchera i umylam tylko da okna. I to chyba za dużo.
wow malinka dziecko skarb jesli nie chce slodyczyDżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić u okulisty. Ja miałam zaświadczenie, że mogę sn.
Iwona jesteś ławnikiem?
Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam
Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zużyła całe zapasy. Marna ta zupa...
A pochwale się Wam młodym, dostał w szpitalu pierwsze w życiu jajko niespodziankę i w ogóle nie chciał czekoladypowiedział bleee i tylko chciał zobaczyć, co jest w środku
moje bezcukrowe wychowanie daje efekty
inne mamy się dziwily, jak to on pije herbatkę rumiankową bez cukru i wodę
bo szpitalne oczywiście slodza i on takiej nie chciał... żeby jeszcze mniej bleeee na warzywa mówił
![]()