reklama
A co się dokładnie dzieje ze zapobiegawczo ci podają królowej ? Kciuki &&&Ja jestem na izbie przyjęć bo mają mi dać kroplówke na przyspieszenie rozwoju płuc dziecka tak zapobiegawczo. Chyba zostanę do jutra Uuu [emoji19]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
KrólowejA co się dokładnie dzieje ze zapobiegawczo ci podają królowej ? Kciuki &&&
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie szaro buro i ponuro, ciut mniej wieje ale i tak pogoda barowa. Nic się nie chce..
To całuski dla córeczki sto latCześć dziewczyny!
U mnie też niestety paskudnie i pada. Szkoda, że taka pogoda akurat w urodziny mojej córy.
Ja na nogach od 5, bo na 8 musiałam córkę zawieźć do szkoły i wracać do domu, bo dziś remontu dzień drugi. A nie wyspałam się, bo śpimy w trójkę w jednym pokoju chwilowo i z dwóch stron jestem atakowana chrapaniem i sapaniem.
Mehle, ja też mam dziś dokładnie 80 dni do terminu. Masz na 16 lipca?
Fazerka, też lubię takie fotki. Ostatnio znajoma urodziła córeczkę, taka śmieszna, ciemna, czarne bujne włosy :-)
U mnie sprzątanie dopiero po malowaniu. Najgorsze będzie dzisiaj kładzenie tynków na ściany, a potem ich wygładzanie. Na pewno wszystko w domu będzie białe :/
Miłego dnia!
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Lila
Fanka BB :)
Witam!
Iwona, współczuję bólu
Oby gin coś wymyślił!!
Flammie - dzięki
Needi - dzięki
Aga, ja nawet nie wiem :/ To kciuki!!!
Alinko - zdróweczka, no to Cię nieźle złapało
Asia, głowa do góry! Ja też się przejmowałam, a to wyglądem, a to, że nie mam co założyć, ale już mi chyba przeszło! Ktoś mi powiedział fajną rzecz, że ciąża nie trwa wiecznie i tego się trzymam
Fazerkam, ojoj
Ale słodko 
PannaMigotka - najlepsze życzenia dla Córeczki
Lizzy, nie? Zgłupiałam :/ Myślisz, że Hubert...może...Byłam pewna, że Dominika...
Ja w ten ciąży mega nerwowa jestem, tylko się drę :/ Jak chłopcy zaczynają szaleć czy się kłócić to dostaję palpitacji serca :/
Dziewczyny! Czy na czas porodu, tego wyjątkowego czasu w rodzinie, starsze dzieci powinny być w domu czy mogą na tydzień wyjechać na wakacje?? (Akurat ten tydzień, co chyba będę miała cc!!) Bo sama nie wiem jak lepiej. Co myślicie? Nie wiem czy nie głupio, żeby Mikołaj wrócił jak już dziecko będzie, no chyba, że urodzę wcześniej i on jeszcze będzie w domu :/
Iwona, współczuję bólu
Flammie - dzięki
Needi - dzięki
Aga, ja nawet nie wiem :/ To kciuki!!!
Alinko - zdróweczka, no to Cię nieźle złapało
Asia, głowa do góry! Ja też się przejmowałam, a to wyglądem, a to, że nie mam co założyć, ale już mi chyba przeszło! Ktoś mi powiedział fajną rzecz, że ciąża nie trwa wiecznie i tego się trzymam
Fazerkam, ojoj
PannaMigotka - najlepsze życzenia dla Córeczki
Lizzy, nie? Zgłupiałam :/ Myślisz, że Hubert...może...Byłam pewna, że Dominika...
Ja w ten ciąży mega nerwowa jestem, tylko się drę :/ Jak chłopcy zaczynają szaleć czy się kłócić to dostaję palpitacji serca :/
Dziewczyny! Czy na czas porodu, tego wyjątkowego czasu w rodzinie, starsze dzieci powinny być w domu czy mogą na tydzień wyjechać na wakacje?? (Akurat ten tydzień, co chyba będę miała cc!!) Bo sama nie wiem jak lepiej. Co myślicie? Nie wiem czy nie głupio, żeby Mikołaj wrócił jak już dziecko będzie, no chyba, że urodzę wcześniej i on jeszcze będzie w domu :/
Needi
Cześć dziewczyny
U nas pogoda paskudna.
Ruchy ja czuję i nisko i pod żebrami, to zależy jak leżę.
Kto to miał iść wczoraj na zastrzyk na płucka? I czemu się nie odzywa?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pogoda paskudna.
Ruchy ja czuję i nisko i pod żebrami, to zależy jak leżę.
Kto to miał iść wczoraj na zastrzyk na płucka? I czemu się nie odzywa?
reklama
Needi
Aga to wiem i powodzenia życzę.
Ale doczytałam że Nafoczka wczoraj szła.
Ale doczytałam że Nafoczka wczoraj szła.