reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2016

reklama
tak,tak, ale już znalazłam swoją opinie, którą pisałam na licencjacie, dzięki Bogu nie usunełam jej także dzięki. Jest po 22, ja jestem padnieta a piszę prace zaliczeniową, dobrze ze koncze te studia bo już nie mam siły.

ja też dziś nie mam na nic, po powrocie od fryzjera przelezałam do 18.. :) w nocy kiepsko spie i przez to tez taka zrezygnowana jestem, biodra mnie bolą niemiłosiernie, ciezko mi sie na bok przewrócić w nocy

reklama
Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki :)

Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie :) i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami

Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu ;)

Do góry