reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

I ponoć po cycaniu też dziecko może mieć wyższą temp.

Nieufna, i lepiej dawać tą żółtaczkę osobno, tak jak Ty? Twoja teściowa bardziej poleca 5w1 niż 6w1?

reklama
Dziewczyny mm - w czym przechowujecie mleko w proszku, jeżeli nie macie puszki oryginalnej albo mleko jest w torebce? Przesypujecie do jakiegoś pojemniczka?

Ja przesypuje do szklanego sloiczka.

Ale mi mleko sika dzisiaj :p Ostatni raz karmilam cycem 12h temu, bo nie wiedzialam czy moge przy tej goraczce karmic. A teraz mam tyle pokarmu, ze chyba maly pierwszy raz sie sama piersia naje :)

Asia dałaś radę kupić ten **********? bo u nas wycofali podobno tak mu powiedział w aptece jak chciał mi kupić
ja piję czasami karmi wygazowane wieczorem jak mam dłuższą przerwę w karmieniu bo mała wieczorem butle dostaje

I ponoć po cycaniu też dziecko może mieć wyższą temp.

Nieufna, i lepiej dawać tą żółtaczkę osobno, tak jak Ty? Twoja teściowa bardziej poleca 5w1 niż 6w1?
5w1, żóltaczkę podajemy osobno - engerix B się nazywa ta szczepionka na żółtaczkę u nas w przychodni kosztuje 60zł, a za 5w1 płacimy 155zł
Ja Cię oczywiście na to nie namawiam, bo sama nie jestem na 100% przekonana....

Ostatnia edycja:
Asia dałaś radę kupić ten **********? bo u nas wycofali podobno tak mu powiedział w aptece jak chciał mi kupić
ja piję czasami karmi wygazowane wieczorem jak mam dłuższą przerwę w karmieniu bo mała wieczorem butle dostaje

Ja dziś próbuję karmi, ale niedobre .... a Twoja nie miała bólu po karmi?

reklama
My dajemy hipp ale rożnie to bywa , zastanawiamy sie nad zmiana chociaż tragedi nie ma...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
TE dajesz?
hipp-mleko-poczatkowe-bio-combiotik-1-ARTICLE_V-33531.jpg

My kupilismy te na razie....
Karmisz piersią czy tylko te?

Do góry