• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ojej wiecie juz troche jestem na forum a zapomnialam sie dopisac-Mam na imie Anka mam 25 lat i mam termin miedzy 18-25 kwietnia lekarze niestety nie sa zgodni:)) To jest moja pierwsza ciaza wiec strasznie sie ciesze ze jest takie forum bo mam tyle pytan,a zawsze fajnie pogadac z kims kto przezywa to samo. ahhh od czerwca tego roku jestem mezatka...hi hi hi troche z mezem sie pospieszylismy bo w ciaze zaszlam 26 lipca, sadzilismy ze nie tak latwo zajsc w ciaze i planowalismy ze jak zaczniemy w lipcu to moze sie uda w pazdzierniku a tu taka niespodzianka i tak dzieki udanej impezie na moich imieninach dolaczylam do grona kwietnionych mam:)))

To tutaj tez dam znać, że wróciłam! Rany, rzeczywiście nas przybyło! To fajnie!
Rena2 ja tez jestem z łódzkiego. Skąd dokładnie jesteś, bo ja z Aleksandrowa. Może gdzes blisko?
Pozdrawiam!
P.S. Czy juz Wam mówiłam jak się cieszę, że jestem w domku?! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Witam wszystkie "nowicjuszki" na naszym forum oraz wszystkie "stare" internautki.
Szczególnie witam Irlandie!!! Cieszę się, że jesteś w domku.
Mam trochę zaległości, dzisiaj troszke poczytam, ale przede wszystkim dopiszę nowe koleżanki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry