Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Piesek jest kofany cudna suczka, spokojna i zrównoważona
Teściową mam moderna jak wam już kiedys mówiłam babka z klasą wiec mam fajne ciuszki bo figurke tez ma fajną
po mojej mamie to tez Dynia nic bym nie miała waga cieżka ;D
łoł, niezla mamuska
Karolla, kurteczka pierwsza klasa...ja juz sie w swoj plaszczyk nie dopinam...ale dopoki jest w miare cieplo, to go nosze, a na ponziej mam 2 kurtki, tylko tak na serio, to chyba w styczniu to w zadna sie nie dopne...
Zobaczcie jaki plaszczyk opiety...to Asia buszzujaca w ciuszkach dla Maluszka...a masz robi fotki...glupol
Okazało się, że mojak Rybka dziś ma wolne a nie jutro, więc mieliśmy jechać do Urzędu Stanu Cywilnego po termin ślubu i... dupa. Pokłuciliśmy się o to co i jak najpierw załatwiać, potem on chciał dzwonić do pałacu ślubów i się pieklił, że ja nie dzwonię itd. Grrr.... Dzisiaj tego nie załatwimy, a ja oświadczam, że w styczniu ślubu nie biorę i może sobie się wścikać potem na siebie. Pojechał sobie gdzieś a ja nie mam zamiaru wychodzić z domu, bo mam makijaz rozmazany.
Kachna, a Ty to sie nie denerwuj!!! Z facetami tak jest, przyzwyczajaj sie. Prosze o usmiech...i pamietaj kobiecie w ciazy sie nie odmawia...no juz, juz, widze twoja rozesmiana buzke!!!!!