reklama

Lista lutowych mamuś

Przed chwila sie dowiedziałam ze moja kolezanka ze szkoly rodzenia urodzila w sylwestra
slicznego chlopczyka :)
szkoda tylko ze meczyla sie 20 godz,zanim lekarz podjal decyzje o cesarce
i jak tu ufac lekarzom,ach szkoda gadac >:(

reklama
tetka to mu dawaj te karteczki. to może bedzie nie po polsku, ale po polskiemu ;). No, ale może wspólnie jakoś odczytamy twoją wiadomość. Tylko jak ty biedaczku sie dowiesz co i jak?

Hm...... ja termin mam na 18 Lutego a torbe już spakowałam do szpitala bo mam dziwne przeczucie żę jednak będę Wczesniej rodzić:-)

Szczesciara, ja mam na 21, a torba???? Buahahahaha.... zbieram w jednej szufladzie rzeczy, ktore powinnam zabrac do szpitala i nie mam nawet 1/3 tego, co potrzeba, pomimo tego, ze tez mam nieodparte wrazenie, ze urodze wczesniej :-)

A ja oprócz koszulek i szlafroczka nie mam nic do torby. Nawet kosmetyki dla siebie musze kupić, bo przeciez nie bede pakowała tych co używam w ostatniej chwili. a termin już za 5 tygodni ;D. A czuję, że będzie wcześniej (juz ja się o to postaram >:D )

reklama
Karola, ja tez mam wlasciwie tylko szlafroczek i koszulki nocne :-) I skarpetki :-)
A cala reszta to na razie abstrakcja.
Zastanawiam sie, czy moja mala zrobi komus prezen na urodzinki; tesciowa 31 styczen, przyszly tatus 1 luty, moj brat (zakrecony wujeszek i przyszly chrzestny, ktory juz sie nie moze doczekac) 8 luty, moj kuzyn, ktory w sumie sie w tej wyliczance nie liczy, ale mi sie przypomnial - 16 luty :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry