reklama

Lista lutowych mamuś

O dzień dobry Madzia. Jak się dziś czujesz?

A co do spirytusiusiuniu to może mąż może jeszcze rozrabiąć, bo kupiłam wcześniej 90%, więc nic staconego

reklama
Ja jeszcze przed rozrabianiem spirytu jestem ;)

Ale się cieszę, dzwoniłam do ginki i na poniedziałek mi miejsce załatwiła na patologii ( nie ciesze sie ofkors z patologii
ale z tego ze poniedziałek) wiec na weekend bede bede jeszcze w domciu hurra
b020.gif

wiec zaraz jade sobie do Sylwii mojej włoski zrobić ale mi sie humorek poprawił ;D a wieczorkiem mam tylko podjechac
do mojej doktórki z książeczką Rumowską po skierowanie to sie dowiem dokładnie na ile i po co mam tam iść !!

Buziaki Lutówki a ten piękny acz mroźny dzionek !!!
a194.gif

Dziewczyny wiecie, że do książeczki Rumowskiej przyda się mieć 2 wkłady?? Położna mówiła, że jeden wkład wykorzystują cały w szpitalu, więc lepiej to załatwić. MI się właśnie przypomniało więc "lecę" go załatwić.
Karolla powodzonka u fryzjera- podziwiam Twoją cierpliwość ja bym na farbowanie nie dała rady już :). A do frycka też muszę się wybrać podciąć włoski bo wyglądam już powoli jak Chopin hehe

Czuję sie jak krowa w samolocie ogólnie rzecz biorąc. O 4 nad ranem na klatce zaczął sie cyrk-brat sąsiadki z dołu, alkoholik i będący na psychotropach ( w czym mnie dopiero dzisiaj tato uswiadomił-i najwyraźniej przestał je brać ) człowiek zaczął sie dobijac do ich mieszkania, bo jest bezdomny a na dworze mamy -16st. nie chcieli go wpuścić - i nie dziwota zresztą. Darł mordę na cały blok, sypał wiązanami że uszy więdną a tu jest dosłownie wszystko słychać z góry na dół. jak mu któraś sąsiadka zwróciał uwagę, no bo co w końcu do cholery, to było jeszcze gorzej. Chciałam dzwonic po policję, ale nie miałam siły sie zwlec więc śledziłam sytuację z łóżka i jak przestał sie drzeć to zasnęłam. I ja mam tu dziecko wychowywać. Żeby mnie tak plery nie napitalały to bym jeszcze awanturę urządziła, ale tata mówi że ten facet bez leków to jest niekoniecznie bezpieczny człowiek. A dzisziaj mam sesję naukową -CAP, FLOOR, COLLAR i CORRIDOR. I transakcje FRA ;D.

Karolla, co sie dzieje, bo nie jestem w temacie, dlaczego musisz isc na patologie?

A teraz bardzo istotne pytanie w kwestii %: czy mozna w ogole kupic spirytus 70%, czy ktos to produkuje? Boje sie rozrabiac sama w domu zwykly spozywczy, bo moze wyjsc za mocny lub za slaby. Nie chce tez stosowac gencjany, bo ponoc brudzi, a tematem tabu jest to, czy sie dopiera.

Mika_27 pisze:
A teraz bardzo istotne  pytanie w kwestii %: czy mozna w ogole kupic spirytus 70%, czy ktos to produkuje? Boje sie rozrabiac sama w domu zwykly spozywczy, bo moze wyjsc za mocny lub za slaby. Nie chce tez stosowac gencjany, bo ponoc brudzi, a tematem tabu jest to, czy sie dopiera.
Mika u nas jest tylko w Geancie ale jest 70%:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry