• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

LISTA MAMUŚ KWIETNIOWYCH 2007

Witam cieplutko nowa kwietnióweczkę:happy:
Masz termin Georginko na który ja poluję:-) bardzo chciałabym bardzo własnie 10.kwietnia urodzic-moze się zamienimy:laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny! Trochę późno do Was dołączam, ale lepiej późno niż wcale!:-) Ja mam termin na 2 kwietnia, ale musze brać pod uwagę termin przedwczesny. Dlatego codziennie zastanawiam się przed pójsciem spać czy to już tuż tuż...:eek: Wolę chyba poczekać do kwietnia, strasznie boję się porodu (przeraża mnie opcja krojenia krocza, zawsze byłam histeryczką jeśli chodzi o ból, więc boję się, że zrobię scenę jak jakis babol podejdzie z ostrym narzędziem by mnie naciąć i ją pogryzę:wściekła/y: ). Od poniedziałku zamieniam się w słoniatko, zniknęły mi kostki a zato mam 2 wielkie nabrzmiałe kłody:dry: A jak Wy to wszystko znosicie?? Pozdrawiam was gorąco!:-)

Witam Cie Slonce wsrod kwietniowek i zapraszam na watek o dolegliwosciach ciazowych albo na inne, tam wlasnie wymieniamy sie obawami. U nas tez troche opuchniec jest, ja akurat jeszcze mam kostki ;-) ale obraczke juz zdjelam.

słońce - jako,że już rodziłam - to powiem Tobie,że w tych wszystkich
bólach, parciu i takich tam sam czyn nacięcia krocza był dla mnie niczym
poprostu ...nie wiem kiedy...nie myśli się o tym i jak u mnie - nie czuje:-D
więc głowa do góry i witamy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry