agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Niedługo minie poniedziałek i jakoś wątki nadal są ogólno dostępne:unibrow:
Renee,a przed kim Ty sie chcesz tak koniecznie ukryc?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Niedługo minie poniedziałek i jakoś wątki nadal są ogólno dostępne:unibrow:

Przed nikim konkretnymRenee,a przed kim Ty sie chcesz tak koniecznie ukryc?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

, tylko po prostu nie lubię niesłownym ludzi
:unibrow:, no i poza tym ileż czasu można tworzyć dla nas dział zamkniety

. Przeczytać i zdjęcia pooglądać mogę a napisać już nie
. Wyświetla mi się jakiś komunikat ale po angielsku a ja nieznam tego języka
. O co chodzi

. Musi byc jakiś błąd w ustawieniach, skoro możemy wejść na ten wątek, ale dodać postu już nie.
Trza skrobnąć do adminki w tej sprawie, co zaraz uczynię.
Jakos narazie te zmiany nie przypadly mi do gustu.
No i ja tez nie moge odpowiadac na ukryte watki!
No wiecie co? Moderatorce tez takie cos odwalic?

- kaszana straszna. Na styczniówkach 2005 gdzie pisze z dziewczynami mamy ukryty watek ale wszystko działa jak trzeba, a tu buuuuuuuuu