Izunia23
Mama Julci i Lenki
ehtele niby udało mi sie dodzwonić do kobiety i do konca czerwca miałam mieć przesyłke, no ale nadal jej nie ma, mówiła mi że ma poślizg z wysyłaniem ale bez przesady, w sumie nie zależy mi już kiedy dotrze ten bujaczek byleby był. A co do komentarzy to szkoda gadac, same negatywy, no a ja dopiero po fakcie zobaczyłam
z tego co tam ludzie piszą, to paczki dochodzą ale po 1,5 miesąca dlatego poczekam jeszcze troche, sprawa została zgłoszona do all. No zobacze jak to będzie, w sumie nic juz nie moge zrobic, meile nie dochodzą bo zablokowała konto. Nastepnym razem musze bardziej uwazac, pierwszy raz mam taką akcję :-(

z tego co tam ludzie piszą, to paczki dochodzą ale po 1,5 miesąca dlatego poczekam jeszcze troche, sprawa została zgłoszona do all. No zobacze jak to będzie, w sumie nic juz nie moge zrobic, meile nie dochodzą bo zablokowała konto. Nastepnym razem musze bardziej uwazac, pierwszy raz mam taką akcję :-(

właśnie dziś oglądałam gazetke z Rossmana i było właśnie w promocji szare mydło :-)