reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam aż 6 par majteczek siatkowych, ale dlatego że moja sis mi oddała jedna paczkę, a koleżanka drugą :-) Za to jak na razie kupiłam jedną paczkę podkładów, bo pod szpitalem jest apteka więc jak coś mężuś dokupi, albo jeżeli nie będzie sie fest lało kupię normalne podpaski :-)

reklama
Ja miałam torche siatkowych , troche tyhc jednorazowych. Jednak w spzitalu generalnie gonią za te jednorazowe. poza tym siatkowe są dużo bardziej wygodne

a ja mam dwie pary siatkowych i mi wystarczy.. bo mam zamiar wyprać sobie jedna parę jak druga bedę miała na sobie...i tak po kolei..

Ja na razie zakupiłam 2 paczki majtek, tych co Ola zademonstrowała :-) a jak bedą potrzebne siatkowe, to sobie dokupię w aptece szpitalnej.
Co do podkładów, to zakupiłam 20szt a moja siostra skomentowała "czyś ty zwariowała?? po porodzie leje się z ciebie jak z prysznica, to 20 może na 2 dni ci wystarczy!!" no, ale zobaczymy, jak będize brakowało, to się dokupi :-)

Krzynka ja kupilam podkladow 4 paki, a jak dzwonilam do szpitla, to powiedziala ze mam kupic jedna paczke:/

Moja przyjaciółka, która urodziła 2 tyg temu, mówiła, że ani jednej pary nie zużyła majtek jednorazowych, w zwykłych bawełnianych chodziła, bo było wygodniej. Co do podkładów poszły jej 3 paczki. Ja mam dwie paczki .Jak będzie trzeba to mi ktoś więcej dokupi.

Ja na razie tez mam tylko jedno opakowanie podkladow, ale sztuk 20. ;) Zobaczymy, moze wystarczy. Pozniej mam zamiar zakladac najwieksze podpaski. :P

reklama
Dziewczyny juz koncze robic zakupy do szpitala. I stanełam nad podkładami poporodowymi. I nie moge sie zdecydowac. Jakie bedą najlepsze? Jakie polecacie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry