reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bephantem róniez polecam
i na sutki i na suchą skórkę bo często sie łuszczy dzieciaczkom a nawet do pupci

chusteczki u mnie najpierw beda bambino potem przejdziemy na tańsze np gaga

podkłądy mi wystarczyły 2 po 10 i zostało mi ich 4 szt po 3 dniach uzywałam granatowych podpasek belli..pewnie gdybym od razu chodzila krocej uzywalam bym podkładów (1 dzien zupelnie bez niczego..ale ja po cc wiec lezalam)

reklama
Ja w pierwszej ciazy niepotrzebnie nakupowalam podkladow bo okazalo sie, ze w szpitalu wystawiane sa dla pacjentek i kazda sobie bierze ile potrzebuje. Takze kupie chyba tylko jedno opakowanie na wszelki wypadek. W domu mialam zwykle podpaski juz.

Tak...z podkładami też nie będę szaleć. Używalam ich tylko w szpitalu a w domu podpasek. Komfort był dla mnie jednak bardzo ważny. Unikałam tylko tych z "siateczką" (a'
la always) bo mocno raniły szwy. chyba Naturella najbardziej mi odpowiadają.
(oJEJ,ja już nie pamiętam jak to jest mieć okres :p ).

Kochane Mamuśki właśnie wzięłam katrke i pięknie wszystko spisałam jakie kremy, maści, wszystko kupie wg wskazówek, podkłady 1 paczke, bo u mnie sa w szpitalu,a potem podpaski maxi też bez siateczki, bo jakoś sie pocę w tych siateczkowych bardziej .

A czy możecie mi polecić stronke na te majtki poporodowe z all??? czy może w aptece też sprzedają nie wiecie???

Bombusiu w aptece też kupisz... jak zakupisz u sprzedającego tylko majtki to bez sensu płacić za przesyłkę
ja wszystkie kosmetyki dla siebie i małego kupię w aptece internetowej...towar odbierasz w aptece u siebie (wybierasz aptekę)
taką poleciła Pajeczka
portal o zdrowiu i apteka online

Zdecydowałam się na zakup zamiast szamponu i płynu do kąpieli - żelu do mycia z HIPP (uniwersalny do włosków i ciała)

KOSMETYKI dla mnie i Olka:

1 podkłady na materac 3szt. 90/120 - 9zł
2. żel do mycia hipp - 20,78 zł
3. bephanten na sutki i odparzenia 100g - 34,34 zł
4. sudocrem 60g - 10,98 zł
5. krem do buzi i ciała HIPP - 10,37 zł
6. frida do nosa - 21,88 zł
7. filtry do fridy - 2,64 zł
8. patyczki cleanic 200szt. - 2,84 zł
9. waciki bawełniane bella 120 szt. - 4,61 zł
10. Chusteczki nawilżane bella happy 2x - 14,4 zł (tu jeszcze nie wiem czy Bambino czy Nivea)
11. pieluchy 2x huggies newborn - 80 zł
12. spirytus 70% do pępka - 3 zł
11. majtki poporodowe 5szt Canpol - 7,1 zł
12. podpaski naturella 20szt - 5,54
13. podkłądy poporodowe 2x bella - 7,76
14. tantum rosa - 8,8

SUMA: 244,04

CZY O CZYMŚ ZAPOMNIAŁAM??? :p:p:p

Ostatnia edycja:
Bardzo Wam dziewczynki dziękuję za pomoc już jestem mądra:) jesteście niezastapione, boze przy adim to nie marzyłam o komputerze, Video mieliśmy i to był szał, hit itd....a teraz nawet mi do domu przyniosą paczki:)
Jutro sobie będe zamawiała różności, bo chcę też zamówić podgrzewacz mam taki za 28 zł upatrzony na all:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry