ehtele
podwójna mamuśka ;D
melduję, że dotarły do mnie staniki
_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 75 E (1045806051) - Aukcje internetowe Allegro
gorąco Wam je polecam!!!!!!!!!!!!!
materiał rewelacyjny, delikatny nie drażniący piersi,
sztywna fiszbina, która nadaje piersiom ładny kształt...Dla mnie to było ważne, żeby stanik ndo karmienia nie był tylko niekształtnym workiem na piersi...
kasia2506 dziękuję za polecenie firmy alles
Sama pewnie bym nie dotarła
Jestem bardzo zadowolona...!!!!!!!!!!!!
_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 75 E (1045806051) - Aukcje internetowe Allegro
gorąco Wam je polecam!!!!!!!!!!!!!
materiał rewelacyjny, delikatny nie drażniący piersi,
sztywna fiszbina, która nadaje piersiom ładny kształt...Dla mnie to było ważne, żeby stanik ndo karmienia nie był tylko niekształtnym workiem na piersi...
kasia2506 dziękuję za polecenie firmy alles

Cieszę się, że moja opinia na coś się przydała;-) I masz rację z tym super dopasowaniem do piersi-mam jeden biustonosz do karmienia z Triumpha i piersi wyglądają bardzo bezkształtnie-takie worki
, tzn cienka i było widać nitkę, mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi, ale jak najbardziej z tych 2 twoich typów wzięłabym własnie ten, moze tobie akurat nie będą przeszkadzać takie szczególy jak mi, jestem straszną pedantką i wogóle musze mieć wszystko idealne, takze nie przejmuj się moją opinią, życze udanego wyboru