reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziekuje Kochane za komentarzyki :-)
A te butelki to akurat z kubusiem puchatkiem tesciowa kupila hehe:-)
A tylko pare spioszków pokazałam bo takto mam cala torbe ubranek uzywanych od Kuzynki :-)
Ale jak na razie moga byc nie sa zniszczone i ładne tylko trzeba wyprac i wyprasować :-)
No ja stawiam bardziej na kosmetyki do kupienia teraz bo strasznie duzo sie wydaje na nie... wiec wole najpierw to kupić.. no i łóżeczko w tym miesiacu :-)

A co do materaca to kupuje ten:
MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (1054220227) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bo ktoś wczesniej tutaj to ogłosił :)
no i łóżeczko jak wczesniej wspominała z zyrafką hehe:-)

Boje sie juz kupowac cos rozowego hehe bo teraz jakoś pod koniec czerwca albo na poczatku lipca bede miała usg i co jak sie okaze ze chlopiec?:D hehe

reklama
Czekolada własnie ja ten materacyk zakupiłam, jak przyjdzie to dam ci znać czy jest godny polecenia :)
To teraz ja się wkońcu pochwale moimi zdobyczami :)

Obraz 1086.jpgObraz 1087.jpgObraz 1088.jpg
Obraz 1089.jpgObraz 1090.jpgObraz 1091.jpg
Obraz 1092.jpgObraz 1093.jpg

Tak, to termopojemniczek, wiem, że te styropianowe nie są najlepsze ale zobacze jak nie będzie się sprawdzał to kupię ten z folii termicznej :-D

Kobietki czy Wy możecie mi polecić jakieś Sprzedającego z allegro który ma ciuszki dobrej jakości ?
Chodzi mi o takie standardowe śpioszki, kaftaniki etc... tylko żeby były milutkie.

ja myslałam że to jakieś kołowe obręcze do powieszenia zasłonki w łazience... ale zobaczymy jaka będzie odpowiedź:P

haha-a odpowiedź już wyżej...:)))

Myszko ja nie kupowałam jeszcze u takiego typowego sprzedającego ciuszków to nie umiem pomóc, niestety...
wpadnij na ogólny, powiedzieć co u Ciebie:))))

Izunia sliczne te twoje zakupki!!
Ja tez mam zamiar takie ladne sweterki pokupowac i wogole spodenki ale to jak juz bede pewna na bank ze to dziewczynka :-)
A co do materacyka to bede czekala z wiescia jaki jest ! :-) Bo tez chetnie bym kupila juz ustalilismy z narzeczonym :-)

reklama
A co do materaca to kupuje ten:
MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (1054220227) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bo ktoś wczesniej tutaj to ogłosił :)
no i łóżeczko jak wczesniej wspominała z zyrafką hehe:-)

Boje sie juz kupowac cos rozowego hehe bo teraz jakoś pod koniec czerwca albo na poczatku lipca bede miała usg i co jak sie okaze ze chlopiec?:D hehe

jeśli kupujesz łóżeczko u tego samego sprzedającego co ja to lepiej tez u niego kupić materac...bez sensu płacić za przesyłkę dwa razy...zawsze zbiorcze zakupy wyjdą Cię taniej tym bardziej, że materac kokos-gryka-pianka też ma ten sprzedajacy i jest na prawdę porządny - bo u niego go kupiłam...

Kobietki czy Wy możecie mi polecić jakieś Sprzedającego z allegro który ma ciuszki dobrej jakości ?
Chodzi mi o takie standardowe śpioszki, kaftaniki etc... tylko żeby były milutkie.

nie kupowałam ciuszków na allegro, tylko pojedyncze sztuki więc nie pomogę...

Iza
rewelacja zakupy :) widzę, że większość niezbędników już masz:P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry