reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozalko- wiem juz wszystko o cholestazie, tez na poczatku myslalam ze to to, ale robilam wszystkie badania i wyniki watrobowe wyszly oki. takze nie wiem, musze miec na cos uczulenie, ale na razie nie wiem na co. musze do skornego w koncu pojsc.

no to dobrze,że robiłas badania.Znam niestety 2 przypadki bagatelizowania tego swędzenia,a potem problem.

Ile białych tetrówek kupujecie,bo mi zostały po synku 5 i sie zastanawiam ile dokupic.nie pamietam ile miałam dla synka.

reklama
ja zamierzam wszytskie tetrowki miec biale- ok 15 plus kilka flanelowych. jutro zamierzam wybrac sie na mega zakupy dla malej- w koncu czas najwyzszy:)

no to dobrze,że robiłas badania.Znam niestety 2 przypadki bagatelizowania tego swędzenia,a potem problem.
Ile białych tetrówek kupujecie,bo mi zostały po synku 5 i sie zastanawiam ile dokupic.nie pamietam ile miałam dla synka.

ja mam ich około 20.Myślę, że wystarczy - będą systematycznie prane:)

fajny szalfroczek od 6 miesięcy
GzS* Szlafrok szlafroczek 6-12m ZIELONA ŻABKA (1047415250) - Aukcje internetowe Allegro

na pewno kupię tylko troszkę później:P

My bylismy dzisiaj, w koncu, na troche wiekszych zakupach - Ikea, dzieciecy i Bauhaus (cos jak Obi).
Farby kupione, ale sie juz ciesze, w przyszly weekend malowanie :-):-):-):-), jeszcze wykladzine musimy dokupic.

Kupilismy tez lampe, poleczki, kolka do lozeczka (chcemy zamontowac i z calym lozeczkiem po mieszkaniu smigac), wlacznik do swiatla z funkcja sciemniania (zeby w nocy po oczach nie dawalo:-)), podklady pod przescieradlo, gryzak i pierwsza grzechotke - baranka :-D:-D:-D jest swietna, bo zaklada sie ja dzidzi na raczke, wiec jak maly bedzie wymachiwac, bedzie mu ladnie baranek grzechotal (jest w ogole takie slowo?) :-).
Jeszcze kilka rzeczy i limit czerwcowy wyczerpany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja przy pierwszym dziecku miałam 30 tetrówek, a teraz kupię ze 25 i ze 3 flanelowe. Zawsze można dokupić, ryneczek mam pod nosem:)
A chciałam spytać Mamuśki, które stosowały pieluchy z Biedrony, są chyba 2 rodzaje pampersów??? Nadają sie do zakładania, tzn. czy nie przecieka mocz przez nie itp.??? Bo ja zawsze używałam Pampers oryginal i tak sie zastanawiam, czy te z Biedrony można brać???
Przyjmując oczywiście, ze nie będą uczulały.

moje dwie kolezanki uzywaja tych z biedronki i powiem ci ze bardzo sobie chwala. ja na poczatek jakis lepszych bede uzywala a potem tez na biedronkowe przechodze.

A ja właśnie tak ostatnio oglądałam te z biedronki pieluchy i jakos mnie nie przekonuja.Chyba ,że na złe patrzalam.
Juz z Lidla wydaja mi sie fajniejsze.

Mamuśki powiedzcie mi, ile podkładów ginekologicznych powinnam kupic? bo nie mam pojecia.. jak to jest wydajne mniej wiecej?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry