reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
proszoę bardzo;-)

NIVEA body GOOD BYE CELLULITE - Zwalcz celullit! - portal społecznościowytrzeba sie zarejestrowac, lub zalogowac na tego uzytkownika:

e-mail: niktnikt@poczta.onet.pl
hasło: nikt123

wyszukajcie uzytkowniczki "mońcik", kliknijcie na tą uzytkowniczke pod jej danymi bedzie przycisk pamiętnik

tylko że ja tam loguję sie na siebie... bo chyba ten nikt nikt ie działa spróbuj....;/

ja pare razy probowalam i nie dziala i sama sie zalogowalam
jak chcecie mozecie skorzystac z mojregom logina

nick-simsongirl
haslo-girl123
ja juz po przeczytaniu :-(

tylko nie patrzcie na moje dane bo glupoty wpisalam

reklama
Witam :)
Ja dzis tak późno bo z wyrka wyszlismy o 11:00 i szybka kąpiel, śniadanko, przebieranko, karmionko i spacerek :)) i tyle czasu zeszło .

My jutro na szczepionkę na 9:15 mam nadzieje ze Kacper to jakos zniesie (i ja tez :().

Buziaki :))

a ja z moim Kacperkiem ide do szczepienia w nast. tyg:-) prawie skończy 12 tygodni to wtedy idę:-) a zresztą będzie to po chrzcinach:-) wole przed nie ryzykować:-) :-)

My po wizycie u lekarza i szczepieniach :-( Nie zdecydowaliśmy się na żadne dodatkowe i lecimy wg kalendarza szczepień i dziś były trzy wkłucia - 1 w rączkę i 2 w nóżki. Tymek płakał, na szczęście krótko, a później jeszcze żalił się jak Mu źle. Jak tylko wyszliśmy z przychodni, uspokoił się.
Pani doktor zbadała naszego synka i waży już 5 kg (przytył pół kilograma od 9 stycznia), jest żywy i pogodny, tylko dalej słychać szmery przy serduszku. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy na zbadanie bioderek.
A z tym obracaniem głowy to jest tak jak myślałam, trzeba dziecko zachęcać do obracania główki na drugą stronę. Ponoć dzieci zawsze wybierają sobie ulubiona stronę, co wiąże się z przewagą w rozwoju jednej z półkul mózgu.
Lecę do kuchni, mąż wrócił z pracy - pogadamy trochę... a i dostała loda Mc Flurry - frape :) pycha!!!!

Joli no to Tymus pięknei rośnie:-) to mój KAcerek gdzies tyle waży a jest o miesiac starszy:-)
o kurde McFlurry nescafe frappe jammmmmmmmiiiiiii jaaaaamiiiiiiiiii ja też chceeeeeeee

reklama
Elbra ja to zaczynałam jakieś doły mieć kurde ze wszystkie dzieci to ważą ok. 6 k a mój ma w nosie tycie:-) nie je za dużo to fakt ale kurde skoro nie chce wiecej to jak mam w niego wmusić...ehhh:-)
Mężuś mnie opiernicza ze przecież je że jest zdrowy że rośnie:-) ale ja jak czasami sobie cos do tego móżdżku wbije:-)
Dobrze że idzie z Piotrusiem podobną wagą:-) chociaz nie czuję sie osamotniona:-) hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry