Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wisienka ale Ci dobrze......:-) ja też bym chciała na takie masażyki chodzić...ehhh
Jagoda.. ja jeszcze byłam na książce przychodów i rozchodów i jak miałam to wszystko wypełniać to mnie krew zalewała:-) a księgowy to i tak się w koszty wlicza więc luz:-)
Witam
My dziś świeżo po szczepionce. Kacperek był dziś bardzo dzielny całe badanie ważenie i mierzenie uśmiechał się i dyskutował. Zapłakał tylko przy wkłuciu, ale szybciutko ucichł i zaraz sie uśmiechnął: ). Teraz leży w wyrku i śpi.
Kacper waży teraz 5790 kg a jak już pisałam jak miał 6 tygodniu to ważył 4970 . Pani doktor powiedziała że bardzo ładnie przybiera na wadze.
Pytałam sie o jego taka "kaszkę" na twarzy to powiedziała ze trzeba spróbować dietę bez białkową (od ostatniej wizyty nie piłam mleka tylko że jadłam jogurty bo myślałam że jogurty można) żadnych serków białych żółtych mleka śmietany jajek - przez dwa tygodnie i zobaczymy czy się poprawi. Pytałam o basen to pani mówi że nie ma żadnych przeciwwskazań, że poleca maluszek będzie ćwiczyć i uważa że to świetna sprawa. Bardzo miła ta pani doktorka ))
dziendoberek :-) ale mielismy spanko... do teraz w wyrku cala trojka :-) mezus sie szykuje juz do pracy......maly gaworzy do telewizora sabinka na allegro zaraz znajde link.... 29,90 zl sztuka