reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mój też śpi ale coś co jakiś czas się przebudza mieliśy dziś 3 gosci w domu i trochę sie chłopakowi zmieniło:-) hehe i to przyszli o 18 wiec przed samym wieczorkiem no ale cóż:-)
moze będzie spał:-)
a ja wstaje po 6 rano jutro buuuu
musze myknać do spowiedzi przed chrztem:-) q potem nie będę miała czasu:-( o rajku/....

reklama
wieczorne rozmowy w toku????:-)

Pusia mogę Ci przesłać cennik na maila ale musiałabyś mi wysłać adres na prv:tak:

czy mnie cos ominelo:confused:bo chyba o czyms nie wiem
Jagoda dawaj linka do tych cudow;-)

Jagoda mam latopa;-) a mężus na kompie siedzi:-) hehe to tylko dlatego:):)

hihihii to tak jak ja:-D

ucze sie na nim pisac bo jest inaczej niz na zwyklym kompie
no i przez to wolniej pisze:-p

halo dziewczynki

udalo mi sie was nadrobic uff...

wisienka...
pamietaj ze dzidzius jest w Tobie zakochany i jstes dla niego calym swiatem
czuje sie bezpiecznie tylko z Toba
placze bo moze byc glodny ale moze tez po prostu bardzo potrzebowac mamy- widocznie trafil ci sie egzemplarz przytulaka ;-)
nie denerwuj sie bo maly od razu wyczuwa Twoja zlosc i poirytowanie i to na niego dziala ze zdwojona sila
takie maluszki nie potrafia ani wymuszac ani robic cos "na zlosc"
placz to jedyna forma komunikacji
to ze budzi sie w nocy to normalne
dzieci zaczna przesypiac noc jak beda do tego gotowe- jedne po4 mc inne po 8.. czasami potzrebuje tylko sprawdzic ze mam jest obok , mozna polozyc obok przytulanke czy pieluszke zeby maluch sobie trzymal lapka
sa dzieci ktore koncza spanie o 6 rano i mama chcac nie chcac musi sie nimi zajmowac :tak:

szczesliwa mama to szczesliwe dziecko. dbaj o siebie, zostaw czasami malego samego sobie, wlacz karuzelke , cicha muzyczke, mow do niego- maluchowi nic sie nie stanie jak pobedzie sam :tak:

i pamietaj ze te czasy szybciutko mina- nawet nie bedziesz wiedziala kiedy...
moge to powiedziec po Ignacym... rok minal nie wiadomo kiedy i teraz on jest szalejacym ognikiem i nie daje sie tyle tulic jak wczesniej bo jest juz doroslym facetem ;-)
ciesz sie dzidzia, zobaczysz ze na wszystko bedzie czas i wszystko wroci na normalne tory... wiecej spokoju mala :-)

co do jezyka niemowlat to tak jak dziewczyny polecam no i POUKLADANY TRYB DNIA!!! dziala cuda...

a odnoszac sie do ostatnich wydarzen to na pewno maly zle sie czul po sczepieniu :tak:, w koncu wstrzykneli mu rozne wirusy :sorry2:

i jeszcze jedno: ZA[YTAJ LEKARZA O TEN ZEL... nie bede sie madrzyc ale moim zdaniem przesadzasz z tym smarowaniem... moge sie zalozyc ze to nie sa zadne zeby :no::no::no: dziewczyno to zdarza sie baaaardzo rzadko zeby dzieci mialy zabki tak wczesnie
4mc to dla mnie minimum
uwazaj zeby jednak nie zrobic mu krzywdy tym swinstwem- w koncu to chemia :blink:

juz kiedys chcialam wam napisac ze zaczynam sie denerwowac...
co chwile ktoras z was pisze ze dostala @,a ja jeszcze nie....:baffled:
ja chce @!!!!!!!!!

jeszcze poczekam pare dni i dla spokoju ducha kupie test ciazowy:-p
heh:cool:

mój też śpi ale coś co jakiś czas się przebudza mieliśy dziś 3 gosci w domu i trochę sie chłopakowi zmieniło:-) hehe i to przyszli o 18 wiec przed samym wieczorkiem no ale cóż:-)
moze będzie spał:-)
a ja wstaje po 6 rano jutro buuuu
musze myknać do spowiedzi przed chrztem:-) q potem nie będę miała czasu:-( o rajku/....

Do nas dziś też goście przyjechali o 17 i dalej sa, tyle ze poszli do groty wiec ja od razu na BB:-D:cool2:
Udanej imprezy jutro życzę:tak:

wieczorne rozmowy w toku????:-)

czy mnie cos ominelo:confused:bo chyba o czyms nie wiem
Jagoda dawaj linka do tych cudow;-)

Liluś w moim podpisie jest:tak::-)

:cool2:Lilka będzie nowy Likowy dzidziuś:cool2:

Lilka nie przejmuj sie ja też mam delikatnego stresika:-) niby sie mi zaczął @ i tak sie zaczynał przez 4 dni i sie skończył:-) heheh
wiec tak do końca to nie powiem żeby to był @. ale poczekam jeszcze:-) nie bede panikowała:-)

Lilka zerknij do podpisu Jagody to zobaczysz linka;-)
heheh

Liluś w moim podpisie jest:tak::-)

sierota ze mnie:-p:-p

Jagoda piekne te wasze wyroby
normalnie klasa:tak:
bardzo eleganckie

a powiedz mi,bo ty czesto piszesz ze pracujesz,klientow obslugujesz...i mi sie kojarzylo ze masz knajpke czy resto....a to TO???
:confused::cool2::sorry2::-)

:cool2:Lilka będzie nowy Likowy dzidziuś:cool2:

Lilka nie przejmuj sie ja też mam delikatnego stresika:-) niby sie mi zaczął @ i tak sie zaczynał przez 4 dni i sie skończył:-) heheh
wiec tak do końca to nie powiem żeby to był @. ale poczekam jeszcze:-) nie bede panikowała:-)

szczerze sie przyznam ze miedzy 5-6tyg.pologu,3 razy sie tego teges bez niczego:sorry2:
i teraz z lekka pekam jak czytam o waszych @:sorry2:
no musialabym byc mega pylna chyba....jakos w to nie wierze by sie cos moglo zbroic ale wiecie....:sorry2:
a za chiny nie moge sobie przypomniec kiedy dostalam pierwsza @ po Mili...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry